Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

Nέες Κυκλοφορίες 16-07-08!



Slow Week που θα έλεγαν και οι Αμερικάνοι. Δεν υπάρχουν πολλά καλά πράγματα αυτήν την βδομάδα αλλά και ούτε καν και για ένα ξεγυρισμένο θάψιμο. Ο τίτλος που ξεχωρίζει είναι ένας, το Conan The Cimmerian #1 της Dark Horse.


Mε το Conan The Cimmerian #1 η Dark Horse κάνει ένα reboot στην επιτυχημένη αναβίωση της του ήρωα του R.E. Howard όπως εμφανίστηκε στην προηγούμενη σειρά της με τον λιτό τiτλο Conan. Ο Tim Truman συνεχίζει από κει που σταμάτησε στην προηγούμενη σειρά αλλά υπάρχει νέο πρόσωπο στο artwork, ο Tomas Giorrelo και τα πρώτα δείγματά του θα ευχαριστήσουν ακόμα και αυτους που είχαν προβλήματα με το στυλ του προηγούμενο regular artist, του Cary Nord. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η guest συμμετοχή του μεγάλου Richard Corben. Mακάρι να τον φέρνουν συχνα! Η ιστορία του πρώτου τεύχους πάντως σχετίζεται με τον παππού του Κιμμέριου και είναι στα ψηλά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει και ο προηγούμενος τίτλος είτε βασιζόταν σε έργο του Howard είτε ήταν αυθεντική.

Το Hellblazer #246 ήταν ΟΚ αλλά έχει γίνει λίγο βαρετό το τελευταίο καιρό. Το Ultimate Fantastic Four #56 δείχνει πόσο έχει ξεπέσει αυτή η σειρά που τουλάχιστον ήταν διασκεδαστική στα πρώτα της τεύχη που έγραφε ο Ellis. Το Punisher #59 ήταν σχετικά καλό και είναι και αυτό κάτι, να υπάρχει μια σειρά του Ennis που μπορεί να διαβαστεί χωρίς να θέλεις να βγάλεις τα μάτια σου. Το Spike After the Fall #1 μας δείχνει πόσο λάθος είναι η ταυτογχρονη κυκλοφορία τόσων τίτλων Whedonverse. To Βatman and the Outsiders #9 ήταν συμπαθητικό όπως τα προηγούμενα και έμαθε και σε μένα πως στον "κοινωνικό κύκλο" του Bats υπάρχουν και βρυκόλακες.

Δυο νέες σειρές ξεκίνησαν που αξίζουν μια πρώτη ματιά. Το Helm στο οποίο ένας παχουλός υπάλληλος βίντεοκλαμπ αποκτά το κράνος του τίτλου που έχει υπερφυσικές δυνάμεις και το I Kill Giants στο οποίο συναντάμε την Barbara Thorson, μαθήτρια δημοτικού και παράλληλα Giant Killer όπως λέει η ίδια. Για να δούμε πως θα συνεχιστούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: