Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 26-11-08!


Πολύ πλούσια εβδομάδα. Καλοί,κακοί, μέτριοι αλλά σίγουρα καθόλου αδιάφοροι τίτλοι.

Φυσικά ξεκινάω από το Batman #681, το οποίο είχε διαφημιστεί ως ο επίλογος του RIP storyline. Ε, ναι, μόνο στα χαρτιά συνέβη αυτό και κατά την γνώμη μου είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του τεύχους και δυστυχώς δεν είναι και το μόνο. Το πρώτο και εμφανέστερο είναι το artwork του Tony Daniel, πιο στατικό από ποτέ και χωρίς να μπορεί να δώσει βαρύτητα σε κάποιες σημαντικές σκηνές. Ύστερα, η ιστορία αυτού του τεύχους θα μπορούσε κάλλιστα να ειπωθεί σε δυο ή και σε τρία τεύχη ακόμα. Να αναπτυχθεί περισσότερο ο διάλογος αλλά και κάποια σημαντικά σημεία της πλοκής ώστε να μην φαίνονται ουρανοκατέβατα. Τέλος όπως είπα και παραπάνω αυτός δεν είναι πραγματικός επίλογος. Πρέπει να περιμένουμε δυο με τρία τεύχη ακόμα για να κλείσει πραγματικά αυτό το storyline και να δούμε τις επιπτώσεις... Τα νεύρα μου κύριε Morrison.

Το Ultimate Spiderman #128 συνεχίζει την ανοδική πορεία που έχει ξεκινήσει με τα τελευταία δυο τρία τεύχη. Και ενώ για πολύ καιρό ο Immonen ήταν ο μοναδικός λόγος που το διάβαζα αυτό άλλαξε καθώς η ιστορία έγινε πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα! Ένα μπράβο στον Bendis που επανέφερε την Gwen στην ζωή με καλύτερο τρόπο από την παλιά σειρά. Βάλτε πως επιτέλους μαθαίνουμε τι ρόλο παίζει o Beetle και πιστέψτε με είναι προάγγελος cool πραγμάτων!

Επιστροφή της Buffy μετά από καιρό απουσίας με ένα εξίσου μέτριο με τα προηγούμενα, τεύχος 19. Η Horsie Dawn και ο Fury Xander μάχονται με τα ηλίθια πλάσματα που τους έχει στείλει η Amy και ο φίλος της που δεν έχει δέρμα με το ιππικό να καταφθάνει και να αναρωτιέμαι που χάθηκε το ταλέντο του Moline. Στο μέλλον ο Whedon μας λέει ότι μας είχε πει και ο Alan Moore πριν από καμιά εικοσαετία, πως όλα είναι προκαθορισμένα, είμαστε μαριονέτες που δεν μπορούμε να δούμε τα νήματά μας κτλ. Φυσικά με πολύ χειρότερο τρόπο. Σαν να μην έφτανε αυτό στο εμφανίζεται και πρώην ξανθός και αντιπαθητικός γκόμενος ο οποίος δουλεύει για τον κακόόόό και παίζει με τα Buffo- αισθήματα απ'ότι φαίνεται. Riley, Really? To τελικό χτύπημα είναι πως το επόμενο τεύχος θα το γράφει ο Jeph Loeb... Θεοί του Ολύμπου, θεέ των Χριστιανών, σκοτεινέ άρχοντα, απευθύνομαι σε όποιος ακούει, πότε θα ξαναφανεί ο Drew Goddard;

Τουλάχιστον o Jack είναι πιο awesome και από τον Barney του How I Met Your Mother. Τόσο awesome που αναλαμβάνει την στρατηγεία κατά του Bookburner αφήνοντας τον Revise κόκκινο από τον θυμό... Και παρ'όλα αυτά ο νούς του είναι στις γυναίκες. Μέχρι το τέλος.

Επιστροφή και του Emo B.P.R.D που λέγεται Umbrella Academy με υπότιτλο Dallas. Το πρώτο volume ήταν πολύ καλό, το δεύτερο ξεκινά από κει που είχε τελειώσει το προηγούμενο και θα έλεγα πως θα ήταν πάρα πολύ καλό αν δεν είχα δει παρόμοια σκηνή με τον Honest Abe στο Sam n Max. Tέλος πάντων, στο επόμενο τεύχος θα υπάρξει μια μεγαλύτερη απειλή και το φταίξιμο είναι όλο του νούμερο 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: