Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 29-10-08!



Η κυκλοφορία του Fallout 3 με έχει απορροφήσει. Τα πρώτα δείγματα διαλύουν τις πιο πολλές άσχημες εντυπώσεις που είχε αφήσει το Oblivion και αυτός είναι ένας λόγος που μάλλον θα είμαι επιγραμματικός στην συνέχεια.

Αρχίζω από το Sword #12 στο οποίο βλέπουμε τον επίλογο της μάχης της Dara με τον Zakros . Η εκδίκηση είναι ισχυρό κίνητρο λοιπόν σε ένα τεύχος που η μάχη καταλαμβάνει το μεγαλύτερο κομμάτι του αλλά που μας δίνει ταυτόγχρονα πληροφορίες για το παρελθόν των δυο πρωταγωνιστών. Ότι πρέπει δηλαδή!

Συνεχίζω με το Jack of Fables #27 στο οποίο έχουμε την ιστορία της τρίτης αδερφής Page , της Hillary, η οποία το σκάει από τον Bookburner και δίνει μια χείρα βοηθείας στον Jack. Η Goldie πάντως, παλιά της τέχνη κόσκινο, μάλλον λάθος ώρα βρήκε να επαναστατήσει. Θα ακολουθήσει μάχη; Ή θα δοθεί λύση με άλλον τρόπο;

Hellboy : In The Chapel Of Moloch. Μετά από καιρό διαβάζουμε ένα Hellboy γραμμένο και σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου από τον δημιουργό του Mike Mignola. Δεν είναι η καλύτερη δουλειά του Mignola αλλά είναι καλό όπως και να χει και αρκετά αστείο. Ένας καλλιτέχνης λοιπόν προσπαθεί να ζωντανέψει τον Μολώχ μέσω της δουλειάς του. Κλασσικά πράγματα δηλαδή!

To Astonishing X-Men - Ghost Boxes #1 λειτουργεί σαν ένα What if τεύχος του Astonishing X-Men #26. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Warren Ellis αλλά τουλάχιστον διαβάζεται ευχάριστα και οι Steampunk X-Men της Earth-889 φαίνονται πιο cool από τους κανονικούς. Αλλά εκεί ίσως να φταίει και ο Adi Granov.

Δεν υπάρχουν σχόλια: