Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 04-12-08!


Πολύ πλούσια σε υλικό αυτή η εβδομάδα που ξεκίνησε μια μέρα αργότερα λόγω της αργίας του Halloween. Φινάλε για το Secret Invasion, νέο ξεκίνημα για τον Ηellboy και μια νέα δόση Batman ύστερα μόνο από μια βδομάδα.

Ας αρχίσω τα spoilers στην βασική σειρά του super duper mega hyper γεγονότος στο σύμπαν της Marvel. Τελειώνει που λέτε το Secret Invasion, οι Skrulls παίρνουν το κίτρινο φύλλο αγώνος και από απώλειες υπάρχει μόνο η Wasp. Α, τι άλλο; Όλοι οι ήρωες που είχαν πεθάνει τον τελευταίο καιρό στο Marvel Universe ήταν τα Skrull αντίγραφά τους. Οπότε να τος πίσω και ο Cap, να και άλλοι. Εκτός από την κακομοίρα την Wasp o Stark είναι ο μόνος χαμένος καθώς το φταίξιμο βγαίνει πάνω του. Φυσικά αυτό ήταν καταχθόνιο σχέδιο κάποιων σκοτεινών τύπων για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της αμερικανικής κυβέρνησης και να υφάνουν τα σκοτεινά σχεδία τους. Τώρα εντάξει ο Όσμπορν, πολύ εντάξει ο Ντουμ, η Έμμα Φροστ όμως τι ρόλο βαράει ανάμεσά τους το κέρατό μου; Θα τρελαθώ!

Πριν ακόμη χωνευτεί το τέλος του RIP στο #681 νά σου και το #682 το οποίο είναι tie in στο super duper mega hyper γεγονός της DC που λέγεται Final Crisis. Ο Morrison γράφει, ο Lee Garbett σχεδιάζει σε ένα τεύχος που είναι τελικά καλό και απρόσμενα ευχάριστο καθώς βλέπουμε σημαντικά κομμάτια της ιστορίας του Bats τοποθετημένα με όμορφη σειρά και what if νύξεις. Για να δούμε τι θέλει να πει ο ποιητής.

Army@Love : The Art Of War #5 και το διαφαινόμενο τέλος αυτού του ψεύτικου κόσμου φαίνεται να αναβάλλεται. Φυσικά στο επόμενο τεύχος θα χρειαστούν μερικές νεκραναστάσεις και πολύ σεξ αλλά αυτό με χαροποιεί σαν αναγνώστη. Επίσης με χαροποίησε πως επιτέλους ο Loman αποκαλύφθηκε και έφαγε το ξύλο της χρονιάς του από την γυναίκα του και πως ο Veitch συνέδεσε την επερχόμενη αποκάλυψη με τα υπνωτικά μηνύματα! Πάντα καλός αυτός ο τίτλος.

Το Sword φτάνει στο 13ο τεύχος του! Ο πρώτος αδερφός κείτεται νεκρός και η Dara ψάχνει τον επόμενο και φυσικά τα καταφέρνει συνδυάζοντας τις μυθολογικές γνώσεις των φίλων της και μιας κλασσικής τακτικής παρακολούθησης! Στο ενδιάμεσο υπάρχει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα περί θεού πατέρα ανάμεσα στα δυο εναπομείναντα αδέρφια. Αγωνία τώρα για το επόμενο.

Wild Hunt είναι ο υπότιτλος του νέου Hellboy που θα έχει οκτώ μέρη. Απ'ότι φαίνεται και από το πρώτο τεύχος θα υπάρξει μια σύνδεση ανάμεσα στα στο μυστηριώδες Osiris Club που έχουμε συναντήσει παλιότερα και στα Fairies που θέλουν να προκαλέσουν έναν νέο πόλεμο με την ανθρωπότητα. Φυσικά ο ήρωάς μας θα είναι στην μέση όπως πάντα τρώγοντας το περισσότερο ξύλο και περνώντας του λιναριού τα πάθη. Γράφει φυσικά ο Mike Mignola ενώ σχεδιάζει υπέροχα ο Duncan Fegredo!

Αξίζουν μια ματιά το Sandman - The Dream Hunters στο οποίο ο P.Craig Russel διασκευάζει το εικονογραφημένο διήγημα των Gaiman - Amano, το Kull #2 και το Jonah Hex #38 που έχει πάλι τον Bernet στο artwork.

Δεν υπάρχουν σχόλια: