Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 24-12-08!



Καλά Χριστούγεννα αγαπητοί άλλα λιγοστοί μου αναγνώστες. Μπορεί να υπάρχουν αργίες αλλά η βδομάδα έχει να επιδείξει αρκετά καλά πράγματα.

Ξεκινώ όπως είναι φυσικό από το Batman #683. Ναι, όπως έχει ειπωθεί και από παράγοντες της DC το #681 ήταν το τέλος του RIP αλλά όχι τελικά το τέλος της ιστορίας. Έχουν να πουλήσουν και Trade Paperbacks, στα οποία δεν μπορούν λένε να συμπεριλάβουν όμως το πραγματικό τέλος αφού αυτό θα διαδραματιστεί στο Final Crisis οπότε αναγκάζουν τους συντελεστές να κάνουν κάτι σαν τέλος πρωτύτερα και εμάς να αναρωτιόμαστε. Τουλάχιστον όχι για πολύ γιατί όπως στο #682 έτσι και στο #683 το επίπεδο είναι υψηλό, ο Lee Garbett αποδεικνύεται πιο καλός από τον Tony Daniels και ο Morrison μας λέει πως ο Bats υποφέρει αλλά αντέχει περισσότερο απ'ότι όλοι περιμένουν.

Το Invincible #57 κάνει crossover με το The Astounding Wolf-Man #11, άλλη μια σειρά που υπογράφει ο Kirkman. Filler πάλι, έστω και αν είναι χαριτωμένο filler. Έχουν πλάκα οι σκηνές με τον μικρό αδερφό που βρίσκει επιτέλους μια παρέα και με τον Invincible να σπάει στο ξύλο ένα κάρο ήρωες. Για να δούμε αν θα γίνει τίποτα συνταρακτικό στο επόμενο τεύχος.

Στο Umbrella Academy:Dallas #2 εμφανίζονται δυο μανιακοί δολοφόνοι που ψάχνουν τον "μικρό" αδερφό ενώ οι υπόλοιποι σε αυτήν την ιδιότυπη οικογένεια τσακώνονται μεταξύ τους. Υπάρχει και λίγο καθαρό μυαλό αλλά θα δούμε τα αποτελέσματα στο επόμενο τεύχος. Δεν εντυπωσιάζει το γράψιμο του Gerard Way όπως εντυπωσιάζει το artwork του Gabriel Ba. Γενικά μιλώντας μια αξιόλογη σειρά που ίσως γίνει και καλύτερη στο τέλος.

Καλύτερο το Top 10 - Season Two #3 από πλευράς artwork άσχετα αν κατά την γνώμη μου δεν πιάνει τα επίπεδα του "Season One" ή του 49ers. Ενδιαφέρουσα και η ιστορία αν και πιστεύω πως αναλώνει υπερβολικά μεγάλο κομμάτι στον δευτερεύοντα χαρακτήρα του άντρα της Peregrine. Δεν έχει Alan Moore αλλά είναι μια χαρούλα τελικά.

Δυο λόγια και για το Star Wars - Knights of the Old Republic #36 το οποίο αφού ξέμπλεξε με τους διαγαλαξιακούς πολέμους των προηγούμενων ασχολείται με μια κομπίνα που ετοιμάζει ο Gryph. Ενδιαφέρουσα η ιστορία με κερασάκι στην τούρτα το πολύ καλό artwork του νέου στην σειρά καλλιτέχνη Bong Dazon. Τι όνομα και αυτό, σαν να βγήκε από το SW Universe.

Δεν υπάρχουν σχόλια: