Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Νέες Κυκλοφορίες 25-03-09!



Jack is back! Και δεν εννοώ τον δυσκοίλιο Jack του 24 αλλά τον γιγαντοτεράστιο Jack of Fables.

Jack of Fables #32! Ο Jack κατατροπώνει τους εχθρούς του και σώζει άμαχο και μάχιμο πληθυσμό. Είναι ήρωας. Είναι μέγιστος. Είναι ο καλύτερος. Και οι πληροφορίες που μαθαίνει για τους προγόνους του κάνουν τον αναγνώστη να πέσει κάτω από την καρέκλα, κρεββάτι, ντιβανοκασέλα, όπου γενικά κάθεται από τα γέλια... Από τα πιο αστεία τεύχη της σειράς και με crossover με το Fables εν όψει!

Καλό και το Umbrella Academy Dallas #5. Το εσώφυλλο που έχει παρόμοιο στυλ με το Dr. Strangelove προϊδεάζει τον αναγνώστη για μια μετατόπιση της πλοκής σε εκείνη την περίοδο. Φυσικά δεν μιλάμε για flash back αλλά για ταξίδι στο χρόνο όλων σχεδόν των πρωταγωνιστών με σκοπό οι μισοί να χαλάσουν τα σχέδια των άλλων μισών κ.ο.κ. Υπέροχο το artwork όπως πάντα.

Μέτριο το Top 10 Special #1. Είχα γκρινιάξει για την δουλειά του Gene Ha στα προηγούμενα αλλά εδώ, με σχεδιαστή τον Daxiong, το επίπεδο κατέβηκε λιγάκι ακόμα. Δεν είναι όμως αυτό το αδύνατο σημείο. Η ιστορία δεν έχει κάτι σημαντικό να πει. Επίσης δεν ξέρω αν συμφωνώ για την ερωτική σχέση της Girl 2 κάτι όμως που φαινόταν να εννοηθεί πως θα συμβεί από τα προηγούμενα τεύχη. Ο Pete δεν ήταν τεχνοφοβικός;

Τέλος διάβασα το Dark Reign Elektra #1 στο οποίο η Ελληνίδα δολοφόνος πιάνεται αιχμάλωτη από τα τσιράκια της πρώην S.H.I.E.L.D. νυν H.A.M.M.E.R. ώστε να γίνουν πάνω της πειράματα μιας και οι Skrulls της έκαναν τα ίδια και γιατί να πάει χαμένη τόση έρευνα; Όπως όμως ξέρουν όλα τα fanboys η Elektra θα αποδράσει και το αίμα θα κυλήσει ποτάμι. Πλάκα είχε, χωρίς να είναι τίποτα σπουδαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: