Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Κυκλοφορίες 01-04-09



Πρωταπριλιά βγήκε η καλύτερη Buffy όλων των εποχών, ο πιο βατός Morrison και ένας αθλιότατος επίλογος του προλόγου της νέας ταινίας Star Trek. Αλήθεια.

Όλα ψέμματα φυσικά.

Στο Buffy the Vampire Slayer Season Eight #24 ο κατήφορος συνεχίζεται. Δεν βλέπουμε την Buffy πουθενά καθώς είναι ένα τεύχος αφιερωμένο στην Faith και τον Giles,το δίδυμο που υποσχόταν πολλές συγκινήσεις και εμείς το κοινό περιμέναμε με ανυπομονησία την νέα τους εμφάνιση. Αχ, δυστυχία, ο συγγραφέας του #24 Jim Krueger δεν είναι BKV και βρίσκεται και στην μειονεκτική θέση του να κουβαλά τα βαρίδια του "coming out of the coffin" που έχει συμβεί στα τελευταία τεύχη.

Κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος της σειράς Star Trek - Countdown που αποτελεί τον πρόλογο της νέας ταινίας Star Trek υπό την διεύθυνση του JJ Abraams. Σε αυτήν την αξιοπρεπή μίνι σειρά γνωρίζουμε καλύτερα τον "κακό" της ταινίας, τον Romulan Nero, τα κίνητρά του και το πως συνδέεται με αυτόν ο Spock. Τελικά όπως φαίνεται και από το comic η ταινία θα είναι "in canon" και με τις προηγούμενες ταινίες αλλά και με τις σειρές πράγμα που ίσως καθησυχάσει αρκετούς από τους Trekkies.

Λοιπόν. Ο Seaguy επιστρέφει. Όποιος έχει διαβάσει την προηγούμενη σειρά του Morrison ας διαβάσει και αυτήν, αξίζει. Όποιος δεν την έχει παρακαλώ μην πιάσει στα χέρια του την νέα. Θα φρικάρει λίγο. Ο Morrison γράφει ώρες ώρες παράξενα αλλά αυτή η δουλειά του είναι ίσως η πιο παράξενη. Περισσότερο και από το Invisibles και το The Filth.

Δεν υπάρχουν σχόλια: