Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Κυκλοφορίες 13-05-09



Αρκετά καλά πράγματα, δυο φινάλε και ένας νέος ελπιδοφόρος τίτλος.

Fables #84,4ο μέρος του crossover. O Τζακ επιστρέφει στην φάρμα, εκπλήσσει και πέφτει και ίδιος θύμα έκπληξης. Κανείς όμως δεν τον φτάνει στην εκμετάλλευση καταστάσεων καθώς και να βρίσκει τα λίγα θετικά μέσα στα τόσα αρνητικά! Σε λίγο χρονικό διάστημα καταφέρνει να μπλέξει τους άρχοντες της φάρμας,να πηδήξει την Rose Red και να τα καταφέρει ακόμα και όταν αυτή τον φωνάζει όνομα άλλου κατά την διάρκεια και τέλος να γίνει πάλι ο ηγέτης που έψαχναν όλοι οι απελπισμένοι ένοικοι της φάρμας. Λοιπόν, ο Τζακ είναι ότι καλύτερο συμβαίνει στους τίτλους Fables.

Σχετικά μέτριο το πέμπτο και τελευταίο μέρος του B.P.R.D. - The Black Goddess. Ο Gilfryd διαφωνεί απ'ότι φαίνεται με την δύναμη μέσα στην Λιζ και απ'ότι φαίνεται χάνει την αναμέτρηση μαζί της. Η μάχη έξω από τα τείχη εντείνεται, ο Lobster Johnson εμφανίζεται και γενικά σου μένει μια αίσθηση ανεκπλήρωτου.

Στο έκτο και τελευταίο Umbrella Academy - Dallas τα περισσότερα "αδέρφια" προσπαθούν να αποτρέψουν την δολοφονία του Kennedy και έτσι να κρατήσουν το timeline τους στην πρότερη κατάστασή του. Ταξίδια μπρος και πίσω στον χρόνο, επιλογές που αλλάζουν το μέλλον, εναλλακτικές μορφές ατόμων από διαφορετικά χρονικά σημεία και άλλο πολλά πάντα με το υπέροχο artwork των Ba και Stewart.

To The Unwritten #1 αφήνει υποσχέσεις για την συνέχεια. Γράφει ο ικανός Mike Carey και σκιτσάρει ο πολύ καλός Peter Gross. Το στόρι έχει να κάνει με τον Tommy Wilson που έχει την τύχη και την ατυχία να είναι η έμπνευση του συγγραφέα πατέρα του για έναν ήρωα κάτι ανάμεσα σε Χάρι Πόττερ και Τιμ Χάντερ στο ακόμα πιο επιτυχημένο. Ή είναι ακριβώς έτσι;

Επιγραμματικά τα επόμενα. Στο Εcho #12 βλέπουμε πως η κοπελιά νίκησε τον παράξενο τύπο και τώρα έχει κάτι τις παραπάνω αρματωσιά. Καλό τευχάκι. Το Ultimate Spidey #132 είχε πλάκα αλλά όχι ουσία και όσον αφορά το House of Mystery #13 πρέπει να το ξαναδιαβάσω γιατί ξέχασα πως ήταν η ιστορία αυτήν την φορά. Μμμμ...Μήπως φταίω γω ή μήπως έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: