Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Κυκλοφορίες 29-04-09



Λίγα πράγματα.

Το Rasl επιστρέφει με το 4ο τεύχος του. Η μονομαχία που άρχισε στο προηγούμενο τεύχος συνεχίζεται. Η έκβασή της ρίχνει φως στα κίνητρα του "κακού" αλλά στην συνέχεια και στη τεχνολογία πίσω από τα ταξίδια στα παράλληλα σύμπαντα. Ο Jeff Smith ακολουθεί την κλασσική συνταγή εκεί. Nicola Tesla, Einstein, πείραμα της Φιλαδέλφειας κτλ. Αξίζει αυτός ο τίτλος και κάνει μάγκα τον δημιουργό του Bone για το πόσο δεν μοιάζει με το Bone!

To Literals #1 είναι ένας νέος τίτλος ο οποίος δημιουργήθηκε για το μεγάλο Fables Crossover. Στο τρίτο μέρος του crossover έχουμε να κάνουμε με τον ... που έχει βαλθεί να γράψει το αριστούργημά του και παράλληλα να αλλάξει τον κόσμο αλλά τι ατυχία, δεν έχει έμπνευση. Ταυτόγχρονα ο Λύκος, η Χιονάτη και η παρέα τους προσπαθούν να τον σταματήσουν με όχι και τα καλύτερα αποτελέσματα. Ε, είναι που λείπει ο καταπληκτικός Jack!

Ενδιαφέρον και το δεύτερο τεύχος του Amazon των Seagle και Sale. Ο δημοσιογράφος βρίσκει λίγο πολύ αυτόν που έψαχνε και ζητά εξηγήσεις για την εξαφάνισή του και τις πράξεις του. Οικολογικά μηνύματα, μη διακριτές γραμμές ανάμεσα στον μύθο και την πραγματικότητα και πολύ έξυπνο το τρικ με την αφήγηση η οποία χρησιμοποιεί κομμάτια από τις σημειώσεις αλλά και από το άρθρο το οποίο υποτίθεται πως έγραψε ο δημοσιογράφος - ήρωας της ιστορίας.

To Conan The Cimmerian στα τελευταία τεύχη έχει επανέλθει στο φορμάτ του παρελθόντος, συγκεκριμένα στην διασκευή διηγημάτων του R.E. Howard. Στο 10ο τεύχος του παρουσιάζεται το 3o από τα 6 μέρη του Black Colossus. Το Black Colossus θεωρείται ένα από τα καλύτερα διηγήματα του Howard και λειτούργησε μαζί με το Scarlet Citadel σαν βάση για το αριστουργηματικό Hour of the Dragon.

Δεν υπάρχουν σχόλια: