Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Κυκλοφορίες 08-07-09



Μικρή η χρονική διαφορά από το προηγούμενο ποστ λοιπόν αφού έχω μείνει πίσω. Το κερασάκι στην τούρτα αυτής της εβδομάδας λοιπόν δεν είναι άλλο από το B.P.R.D. 1947!

Το B.P.R.D. 1947 #1 είναι γραμμένο από τον Μιchael Mignola και τον συνήθη συνεργάτη του Joshua Dysart και σχεδιασμένο από τα αδέρφια Gabriel Ba και Fabio Moon. Η ιστορία ξεκινά με μια μικρή αναφορά στο 1946 και συνεχίζει στην Γαλλία με μια ομάδα που συνέταξε ο καθηγητής Βruttenholm για να ερευνήσει τα μυστήρια της Lac D'Annecy στα οποία υποτίθεται πως έχει βασιστεί μια βλάσφημη όπερα. Καλό φαίνεται το πρώτο τεύχος και έχει πλάκα το πως εναλλάσσονται τα αδέρφια στο σκίτσο.

Το Batman #688 τρώγεται. Είναι ίσως πιο κάτω ποιοτικά και από το Batman - Streets of Gotham αλλά εντάξει, διαβάζεται. Ο Bagley είναι ανεκτός και η ιστορία έχει ένα ενδιαφέρον αν και όσον αφορά τα προβλήματα των νέων Batman και Robin οι Morrison και Quitely τα καταφέρνουν καλύτερα.

Επιγραμματικά τα άλλα δυο. Στο House Of Mystery #15 γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις και εμφανίζονται γνωστά πρόσωπα ενώ στο The Unwritten #3 o Tommy ευρισκόμενος στο σπίτι που γράφτηκε ο Frankenstein και έμενε και ο ίδιος παλιότερα, ανακαλύπτει μυστικά για το παρελθόν του. Μια χαρά τευχάκια και τα δυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: