Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Κυκλοφορίες19-08-09



Κοίτα να δεις, πήγε δευτέρα και ακόμη να γραφτεί αυτό το ρημαδοποστ. Δεν φταίει καν η τεμπελιά μου ή οι φωτιές στην Αττική. Να, έβαζα Windows 7 και το πέρασμα από τα XP στα 7 ήταν πολιτισμικό σοκ λιγάκι. Ναι, δεν έβαλα ποτέ μου Vista.


Λοιπόν. Θέλω να καταγγείλω την συμπεριφορά του Russ Braun. Αν δεν μπορείς να δέχεσαι δημιουργική κριτική να πας να σηκωθείς και να φύγεις. Έτσι και επαναληφθεί το αίσχος των πρώτων σελίδων του #37 θα εγκαταλείψουμε εμείς οι αναγνώστες! Κατά τ'άλλα το τεύχος διαβαζόταν χωρίς να φτάνει τα επίπεδα των προηγουμένων. Ο γιος του Τζακ έχει τα φόντα να γίνει μια σημαντική προσθήκη στο Fable Universe αλλά χωρίς τον πατέρα του ο τίτλος μάλλον υποφέρει.

Invincible #65. Ο Mark συνέρχεται από τα τραύματα. Η Eve εξηγεί πως έγιανε από τα δικά της και σε συνδυασμό με μια σκηνή παρακάτω και μια συζήτηση ακόμα πιο κάτω σου έρχεται μόνο ένα πράγμα στο μυαλό: Phoenix. Μακάρι δηλαδή από μια άποψη. Κάπου στο τέλος υπάρχει και ένα τρισέλιδο να μας θυμίσει πως δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανείς τον Cecil Steadman και πως κάπου υπάρχουν ακόμα ο Angstrom Levy(yawn) και οι χταποδοεξωγήινοι. Χρειάζονταν πραγματικά οι υπενθυμίσεις;

Στο SW: KotOR #44, o Zayne Carrick, ο Guybrush Threepwood των Jedi δεν σταματά πουθενά. Τι και αν δεν είναι ο πιο ικανός ή ο πιο γενναίος. Τι και αν ένα πολεμικό σκάφος γεμάτο σκλαβέμπορους της Crucible έρχεται γι'αυτόν, την παρέα του και τους σκλάβους που έχει μόλις σώσει και το εξορυκτικό σκάφος του δεν πιάνει μια μπροστά του. Και στο τέλος, όταν με το κοφτερό του μυαλό και πολύ τύχη έχει καταφέρει να ξεφύγει αποφασίζει σχεδόν μαζί με τους υπόλοιπους να κυνηγήσει την Crucible και να κάνει τον απηυδισμένο Gryph να πει την ατάκα:"Democracy is going to ruin capitalism"!

Επιτέλους! Στο Doktor Sleeples #13 μετά από καιρό έχουμε τεύχος στο οποίο εμφανίζεται ο κεντρικός χαρακτήρας και ω, τι σύμπτωση, είναι το πιο ενδιαφέρον τεύχος που έχουμε διαβάσει εδώ και καιρό επίσης! Ποιο άραγε θα είναι το σχέδιο του Sleepless; Αυτήν τη στιγμή βλέπουμε τις επιφανειακές αναταράξεις που προκαλούν οι πράξεις του χωρίς όμως το βαθύτερο νόημά τους. Ελπίζω ο Ellis να έχει σκεφτεί κάτι καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: