Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Κυκλοφορίες 23-09-09



Μυστικά και Ψέμματα στην Gotham City.

Στο Detective Comics #857 η Kate Kane προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να σώσει τον πατέρα της που έχει απαχθεί από την Alice. Εντάξει, θα το πω , με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα καταφέρνει αλλά δεν είναι εκεί το ζουμί. Σε όλο το τεύχος όμως οι Rucka και JH Williams ΙΙΙ μας προετοιμάζουν για την αποκάλυψη της τελευταίας σελίδας της ιστορίας. Ναι, η συμμετρία που υπάρχει στο πως είναι δομημένες οι σελίδες αλλά και στο πως απεικονίζονται η Kate και η Alice έχει σημασία. Ενδιαφέρον πάντως έχει και η backup story με την Question Renee Montoya πως εκτός του Batman θα έκανε και αυτή ένα υπέροχο video game αν και αυτό θα έμοιαζε περισσότερο στο Mirror's Edger!

Επιτέλους βγήκε και το Wolverine Old Man Logan Giant-Size #1 που δίνει έναν επίλογο σε αυτό το ελαττωματικό αλλά στην τελικά καλό storyline. Να πω αρχικά πως ο McNiven δεν δίνει την καλύτερη δουλειά του σε αυτό το τεύχος αλλά γενικά είναι καλός. Επίσης, πως εντάξει, πότε έγινε τόσο white trailer trash o Bruce Banner. Και ακόμη περισσότερο τόσο ηλίθιος. Τέλος πάντων, δεν είναι και τόσο χάλια αυτό όσο η φάση με τον Mysterio και λειτουργεί και καλύτερα. Να περιμένω τώρα συνέχεια, με ένα storyline εμπνευσμένο από το Lone Wolf and Cub όπως έχει αφήσει να εννοηθεί στο τέλος ή δεν θα το τολμήσουν γιατί το έκαναν ήδη αυτό με το Cable;

Στο Invincible #66 ο Kirkman παρέα με τον σκιτσογράφο Corey Walker που επιστρέφει μετά από καιρό στον τίτλο ξεχνάνε για λίγο τον Mark και τα προβλήματά του και μεταφέρουν την δράση στο διάστημα και κοντά στον πατέρα του και τον Allen. Ωραίο τεύχος, δίνει αρκετές πληροφορίες για τους Viltrumites και αποτελεί μια ευχάριστη αλλαγή ύφους. Πολύ αστεία και η σκηνή με την υπερσέξι φιλενάδα του Allen!

Πράγματα και θάματα συμβαίνουν στο 15ο τεύχος του Echo! Τα κίνητρα της πράκτορος Ivy Raven γίνονται πλέον ξεκάθαρα και αν ήμουν γυναίκα μπορεί και να μου έφευγε και ένα δάκρυ γι'αυτά. Αυτό που όμως έχει σημασία είναι πως επιτέλους η Ivy και η Julie βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο και λύνονται όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να υπήρχαν μεταξύ του αλλά και πως επιτέλους η Julie, για πρώτη φορά, καταλαβαίνει τι της συνέβη. Η απότομη διακοπή σε αυτήν την δημιουργική ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων είναι και μια καλή αφορμή για να δούμε τι bad-ass είναι η Ivy.

Δεν υπάρχουν σχόλια: