Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Κυκλοφορίες 03-12-09



Jack The Dragon!

Πολύ καλό το  Jack Of Fables #40. Ο Jack έχει μεταμορφωθεί σε δράκο από το προηγούμενο τεύχος και το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται, να τρώει και φυλάει τα λεφτά του. Βαρετά πράγματα δηλαδή, συμφωνεί και το γαλάζιο μοσχαράκι. Από την άλλη όμως ο γιος του, ο Jack Frost τα καταφέρνει πολύ καλά σαν ήρωας. Έχει και έφεση αλλά και μιας και δεν έχει τις ορμές του πατέρα του βάζει το μυαλό του να δουλέψει. Ο τρόπος με τον οποίο διευθέτησε το θέμα θα ήταν κακός για το Diablo αλλά καλός για rpg της Bioware, δεν κάνω πλάκα.

Στον αδελφό τίτλο Cinderella: From Fabletown With Love #2 η δημοφιλής ηρωίδα του παραμυθιού και υπερκατάσκοπος γνωρίζεται μετά από μια παρεξήγηση με έναν ομόλογό της από την Βαγδάτη, τον Αλαντίν. Θα καταλάβουν πως η αποστολή τους είναι κοινή και θα τα θαλασσώσουν μαζί όταν τους παίρνουν χαμπάρι. Δεν πειράζει, η Cindy ξεγλιστρά και αντέχει το ξύλο.

Στο Echo #17 επιτέλους μαθαίνουμε δυο τρία πράγματα παραπάνω για την στολή και την τεχνολογία πίσω από αυτήν. Το τεύχος έχει πολύ μπλα μπλά αλλά δεν γίνεται ποτέ βαρετό, θα έλεγα πως είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της σειράς. Η στολή λοιπόν είναι ένα υποπροϊόν μιας πολύ μεγαλύτερης και πολύ πιο σημαντικής έρευνας που φυσικά πέφτει σε λάθος χέρια και οδηγεί στο σχετικά συγκινητικό κλείσιμο του τεύχους.

Στο Sword #20 η Malia έχει το πάνω χέρι στον επικοινωνιακό τομέα και όλος ο κόσμος θεωρεί την Dara τον νούμερο ένα κίνδυνο. Σαν να μην έφτανε αυτό υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στους τρεις φυγάδες που επιδεινώνονται από την χειροτέρευση της υγείας της Julie. Για να δούμε που θα καταλήξει η όλη ιστορία.

Στο Ultimate Comics Spider-Man #5 ο Spidey τρώει βρωμόξυλο. Λίγο πριν ο Mysterio αποκαλύψει την μυστική του ταυτότητα τον σώζει ο νέος υπερήρωας που είδαμε στο προηγούμενο τεύχος και θα μπορούσε να είναι ο Cloak. Εν τω μεταξύ το σπίτι του έχει μετατραπεί σε νέα σχολή Xavier! Νεά προσθήκη ο Iceman που τον έδιωξαν οι ο θεός να τους κάνει γονείς του. Να πω την μαύρη αλήθεια προτιμώ την πρώην χίπισσα θεία May του Ultimate Universe από τον Xavier οποιαδήποτε στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: