Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Κυκλοφορίες 09-12-2009



Δεν αξίζει να αναφερθώ σε πολλά comics την βδομάδα αυτή. Και πολλά σπουδαία δεν υπήρχαν αλλά και το τέρας της βαριεστημάρας με δάγκωσε.

Το μόνο πραγματικά καλό είναι το Unwritten #8. Σε αυτό το τεύχος οι συντελεστές τους μας πάνε λιγάκι πίσω χρονολογικά και μας δείχνουν την ιστορία του διευθυντή των φυλακών και τους λόγους που έχει αρχίσει να μισεί τον Τόμμυ. Πολύ όμορφα δοσμένη η αγωνία των γονιών για το παιδί τους που έχει ψυχολογικά προβλήματα αν και στον θαυμαστό κόσμο των comic όπως και των παραμυθιών η ψυχοπάθεια δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Από την Dark Horse υπήρχαν τα BPRD War On Frogs #4 από 4 ,Citizen Rex #6 από 6 καιτο Groo The Hogs Of Horder #2. Το Groo έχει μεγάλη πλάκα όπως πάντα αλλά εγώ θα επικεντρωθώ μόνο στο Citizen Rex #6. Mε το τελευταίο τεύχος ξεδιαλύνονται αρκετά πράγματα και ο Rex θυσιάζεται για την σωτηρία ρομπότ και ανθρώπων σαν σύγχρονος Χριστός. Εντάξει, θα μπορούσαν και καλύτερα οι αδερφοί Hernandez.

Τελειώνω με το S.W.O.R.D. #2. Ο συνεπής τόσα χρόνια στις ακροδεξιές του αντιλήψεις Gyrich έχει μέσω του Norman Osbourne αποκτήσει και πάλι εξουσία. Ε, θα δυσκολέψει αρκετά την Brand μέχρι αυτή να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι ή και τίποτα χειρότερο. Πάντως έχει πλάκα το comic, περισσότερη μια φορά από το Astonishing X-Men.

Δεν υπάρχουν σχόλια: