Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Κυκλοφορίες 10-02-2010


Σνιφ...

Αχ, καημένο S.W.O.R.D., σου άξιζε καλύτερη τύχη. Ιδιαίτερα μια που έχεις τόση πλάκα στα τελευταία τεύχη και άνετα πιο πολύ ουσία από τα τελευταία Astonishing Χ-Men, με τα οποία έχεις και μια συγγένεια. Μέσα σε μερικά τεύχη καταλάβαμε γιατί η Agent Brand αρέσκεται σε ζωόμορφους τριχωτούς μεταλλαγμένους, συναντήσαμε ένα cool bounty hunter επιβεβαιώσαμε την "dickheadedness" του Gyrich και άρχισαμε να συμπαθούμε πάλι τον "προδότη" Lockheed. 4o και προτελευταίο τεύχος. Σνιφ...

Το Batman And Robin έφτασε στο 8ο τεύχος. Ο πολύ καλός σχεδιαστής Cameron Stewart στέκεται ιδανικά στο πλάι του Morrison. Το μπέρδεμα με τους δυο Batmen να ρίχνουν σφαλιάρες όπως και το για δεύτερη συνεχόμενη φορά σφάλμα με τα μπαλονάκια συγχωρούνται. Η δράση είναι καλή, το flashback με την Batwoman το ίδιο ενώ την παράσταση κλέβουν οι διάλογοι μεταξύ του Damian και του Alfred.

Στο Unwritten #10 ο Tommy και οι δυο συντροφοί του ξεφεύγουν σε μια Στουτγκάρδη φάντασμα, της περιόδου της ναζιστικής Γερμανίας. Καθόλου ευχάριστο μέρος αλλά τι να κάνουν, πίσω τους αφήνουν μια φυλακή σε αναβρασμό και πάνοπλους και φανατισμένους μπάτσους να θέλουν το κακό τους. Η Στουτγκάρδη της ιστορίας λοιπόν κρύβει μυστικά αφημένα από τον πατέρα του Tommy, μυστικά τα οποία όμως ίσως να μην είναι έτοιμος να μάθει.

Στο B.P.R.D.: King of Fear #2 η δράση είναι χωρισμένη στα δυο. Από την μια η Liz και όλη το B.P.R.D κατεβαίνουν στα έγκατα της γης, σε τοποθεσία που την είχαμε πρωτοσυναντήσει στο Hollow Earth. Από την άλλη η Kate, με τον Γερμανό φίλο της προσπαθούν με την βοήθεια του φαντάσματος του Lobster Johnson να επαναφέρουν τον Johann και όλα αυτά συμβαίνουν στο κάστρο Hunte που πρωτοσυναντήσαμε στο Hellboy : Conqueror Worm. Αν σας έχει κουράσει η επανάληψη και η στασιμότητα δεν είστε οι μοναδικοί. Τουλάχιστον το artwork του Guy Davis είναι πολύ καλό.

Αξίζει αν ρίξει μια ματιά κανείς στα Invincible Presents Atom Eve & Rex Splode #3,στο Ultimate Comics Armor Wars #4 που φέρνει τον Tony Stark στα όριά του και στο Ultimate Comics Spider-Man #7 όπου συναντάμε τον Rick Jones o οποίος έχει υπερδυνάμεις και τον οποίο αποφασίζουν να "δασκαλέψουν" τα ορφανά της θείας May! Τέλος τo Human Target #1 έχει μικρή σχέση με την σειρά της Vertigo αλλά μεγάλη με την τηλεοπτική και ίσως και με την παλιότερη σειρά comics.

Δεν υπάρχουν σχόλια: