Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Κυκλοφορίες 24-02-2010


Λίγο τα νέα οικονομικά μέτρα, λίγο η ταινία μικρού μήκους της Τζούλιας Αλεξανδράτου, να που ξέχασα να γράψω στο blog. Όχι ότι εκτός του Batman And Robin #9 υπήρχε και τίποτα άλλο που να αξίζει πραγματικά.

Στο Batman And Robin #9 επιβεβαιώνονται για τα καλά οι υποψίες πως ο Bruce δεν είχε πεθάνει αλλά απλώς έχει κάπου χαθεί και πως ο Superman κράταγε πτώμα κλώνου και δεν το χε πάρει χαμπάρι. 'Νταξ, αυτό το περιμέναμε εμείς οι αναγνώστες, θα σκότωνε η DC δια παντώς τον πιο διάσημο ήρωά της; Αλλά ακόμα και να μην το είχε σχεδιάσει έτσι ο Morrison, που εδώ το είχε, ήταν διασκεδαστική όλη αυτή η ιστορία με τον "θάνατο" του Bruce.

Είχαμε μείνει με την Batwoman να έχει πεθάνει και τον κλώνο να κάνει έκπληξη σε Damien και Alfred. Το πρώτο πρόβλημα λύνεται με συνοπτικές διαδικασίες, τι είναι ένας θάνατος εξάλλου στο σύμπαν της DC, τίποτα. Το δεύτερο θέλει λίγη παραπάνω σκέψη,δράση και συνεργασία. Αυτό που μένει στον αναγνώστη όμως είναι οι διάλογοι και γενικά η όλη αλληλεπίδραση μεταξύ Alfred και Damien. Εδώ ο Morrison δίνει ρέστα.

Δεν γράφω πολλά παραπάνω. Το Image United #0 δεν αξίζει τίποτα. Απεναντίας το Ultimate Comics Enemy #2 είναι ενδιαφέρον, ιδιαίτερα στα σημεία που εμφανίζεται ο Spidey και τα ορφανά της θείας May.

Δεν υπάρχουν σχόλια: