Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Κυκλοφορίες 21-04-2010


Και τι έγινε που έχω ξαναβάλει αυτήν την εικόνα; Αξίζει!

Στο Hellblazer #266 ανακαλύπτει κανείς πως το εξώφυλλο δεν απεικονίζει μια σκηνή από το punk-rock παρελθόν του John Constantine αλλά από το παρόν του! Ο Constantine λοιπόν φτιάχνει μια αμφίεση για να γίνει στόχος αυτών που έχουν βάλει στο μάτι τα πανκιά του Faeces! Το γράψιμο δεν είναι σπουδαίο αλλά η κριτική και η σάτιρα πάνω στους συντηρητικούς της Αγγλίας είναι πολύ καλή. Επίσης ο Biz φέρνει το κάτι διαφορετικό και ταιριάζει πάρα πολύ σε αυτά τα τεύχη. Γενικά μια χαρά!

Καλό το American Vampire #2. Στην πρώτη ιστορία, η κακοποιημένη από τα βαμπίρια στάρλετ δέχεται ένα αναπάντεχο δώρο και ξεκινά να πάρει την εκδίκησή της. Κάπως έτσι ο συγγραφέας επισημαίνει και την διαφορά του Skinner Sweet σε σχέση με τους υπόλοιπου εκπροσώπους του είδους του. Στην δεύτερη ιστορία μάλιστα, o Stephen King υπογραμμίζει αυτήν την ιδιότητα.

Καλό και το Joe the Barbarian #4 χωρίς να έχω καταλάβει βέβαια που το πάει ο Grant Morrison. Υπέροχο ακόμη μια φορά το artwork του Sean Murphy. Μήπως θα έπρεπε να περιμένω να τελειώσει αυτή η μίνι σειρά για να μην αναγκάζομαι να γράφω δυο σειρές την φορά; Μπα...

Παράξενο φρούτο το Spirit #1. Στην πρώτη ιστορία, ο καλλιτέχνης είναι σαν να προσπαθεί να συνδυάσει το στυλ του Eisner με αυτό του Frank Miller της δεκαετίας του '80 ενώ στην δεύτερη, την ασπρόμαυρη, σκιτσάρει ο Bill Sienkiewicz! Για τις ιστορίες καθαυτές δεν θα πω τίποτα, θα περιμένω να βγει και το επόμενο τεύχος. Α, ξέχασα, υπέροχο το εξώφυλλο του Ladronn!

Όχι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το Ultimate Comics Avengers #6.Μέτριο το Ultimate Comics Spider-Man #9, κυρίως στο artwork.

Δεν υπάρχουν σχόλια: