Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Κυκλοφορίες 31-03-2010


Όλα μπορούν να συμβούν στην Κρήτη!

Ναι, ξεκινάω με το Sword #23 αυτήν την φορά. Η Dara μετά την αψιμαχία του προηγούμενου τεύχους καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνανθρώπων της και εξορμά στο κατόπι της Malia με την βοήθειά τους. Η αναζήτηση για την δεύτερη μετακινεί στην δράση στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής της πλειοψηφίας των ηρώων. Στην λεβεντογέννα νήσο λοιπόν, που για να πούμε και την μαύρη αλήθεια δεν την καταλαβαίνεις από τη εικονογράφηση, πρόκειται να παιχτεί η τελευταία πράξη τους δράματος. Οι εκπλήξεις βέβαια που έχουν ετοιμάσει οι αδερφοί Luna είναι κάτι παραπάνω από αναπάντεχες!

Στο Rasl #7 καταλαβαίνουμε καλύτερα τις πράξεις και τα κίνητρα του ήρωά μας. O Rob δεν θέλει να μοιραστεί τα ημερολόγια του Tesla. Ποιος δεν θα τον δικαιολογούσε σε αυτό άμα ήξερε πως το πείραμα του μεγάλου φυσικού ήταν υπεύθυνο για την καταστροφή στην Τουνγκούσκα; Μόνο ο συνεργάτης του, που εκτός από διαφορά οπτικής έχει και άλλους πιο προσωπικούς λόγους τύπου "η γυναίκα μου με τον καλύτερό μου φίλο". Έτσι αρχίζει η σύγκρουση του Rob με όλο το στρατιωτικό-επιστημονικό κατεστημένο και κάπως έτσι εξηγείται γιατί είναι κυνηγημένος.

Στο Detective Comics #863 Batman και Batwoman συνεχίζουν να κυνηγούν τους διαφορετικούς αλλά και τόσο όμοιους ψυχοπαθείς κακοποιούς τους. Όλα καλά από άποψη ιστορίας αλλά γιατί αλλάζει σκιτσογράφος στην μέση του τεύχους; Αμάν, δεν πρόλαβε ο Jock το deadline; Στην δεύτερη ιστορία οι δυο ηρωίδες ακολουθώντας τα στοιχεία τους κατέληξαν στο Oolong Island. Όχι οι κάτοικοί του δεν είναι παραγωγοί τσαγιού, είναι fans της Ayn Rand αλλά σε αντίθεση με αυτούς στο Bioshock είναι λιγάκι πιο ευέλικτοι... Θετικό αυτό και γι'αυτούς αλλά και για τις ηρωίδες μας.

To Terminator 2029 #1 των Zak Whedon και Andy McDonald δεν ήταν άσχημο. Εξιστορεί την επίθεση των πρωτοεμφανιζόμενων εκείνη την εποχή Τ-800 σε ένα ανθρώπινο κρησφύγετο για το οποίο είναι υπεύθυνος ο Kyle Reese και την μετέπειτα διαφυγή των ανθρώπων. Θυμίζει δηλαδή και λιγάκι Mad Max 2. Για να δούμε πως θα συνεχίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: