Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Κυκλοφορίες 16-06-2010


Πότε πέρασαν οι μέρες. Τετάρτη σήμερα. Καλά, θα πω πως φταίει το μουντιάλ.


Στο Fables #96 έχουμε την διήγηση από το φάντασμα της μάνας των Rose και Snow της, άγνωστης στην πρώτη, ιστορίας της δεύτερης. Η Rose νόμιζε πως η αδερφή της την είχε εγκαταλείψει ενώ στην πραγματικότητα τραβούσε του λιναριού τα πάθη. Τώρα έμαθε όλη την αλήθεια η οποία, σε μας τους αναγνώστες, ήταν γνωστή από πριν είτε από τα παραμύθια στην μη ενήλικη μορφή τους είτε από παλιότερα τεύχη της σειράς. Αυτό το γεγονός θα την κάνει να αναθεωρήσει την στάση ζωής της και να συνέρθει αν και αν με ακούγανε και την έστελναν σε ψυχίατρο θα είχαμε γλιτώσει τεύχη.

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στο ψυχιατρείο όπου βρίσκεται ο John Constantine στο Hellblazer #268. Για κάποια φταίει ο ίδιος αλλά όχι για όλα. Απ΄ότι φαίνεται όμως ίσως να μην φταίει τόσο που έσπασε στο ξύλο την Epiphany κάτι που τον κάνει να ζητήσει βοήθεια. Παράλληλα ίσως αυτό θα έπρεπε να κάνει και η Epiphany, το να ζητήσει βοήθεια, γιατί τίποτα δεν της πάει καλά. Δεν έπρεπε να είχε μπλέξει με τον Constantine και τον κόσμο του.

Αυτή την βδομάδα κυκλοφόρησε και το MAD Magazine #504. Αστείο όπως πάντα, με κλασσικά και αναμενόμενα στριπάκια. Το Spy vs Spy κάνει σάτιρα στην 3D μόδα, ο Aragones στο Twilight Saga και ο Ted Rall έχει μια σελίδα με τον Fantabulaman του!

Το Ultimate X #3 συνεχίζει αρκετά καλά αν και δεν φτάνει το δεύτερο τεύχος. Η Jean Grey και ο γιος του Logan έχουν βαλθεί σιγά σιγά να βρουν μοναχικούς όσο και με πολλά προβλήματα μεταλλαγμένους και απ'ότι φαίνεται να συστήσουν ξανά τους X-Men. Τουλάχιστον για εκεί το βλέπω. Στο συγκεκριμένο τεύχος βοηθούν έναν πιτσιρικά που βγάζει φτερά και αντιμετωπίζει προβλήματα με τον μεγάλο αδερφό του.

Για κάποιο λόγο το Black Widow #3 μου κέντρισε το ενδιαφέρον και κάθισα και διάβασα και τo δεύτερο τεύχος που είχα ξεχάσει. Α, η Elektra στην αρχή του τεύχος πρέπει να ήταν ο λόγος και όχι πως είχα διαβάσει το πρώτο τεύχος και το είχα βρει,τότε, ενδιαφέρον. Για να δούμε, θα θυμηθώ να διαβάσω το επόμενο ή θα με κεντρίσει κάποιος guest πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: