Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Κυκλοφορίες 26-05-2010


Η επιστροφή του Bruce Wayne γίνεται όλο και καλύτερη!

Το Batman - The Return Of Bruce Wayne #2 διαδραματίζεται στην εποχή του κυνηγιού των μαγισσών. O Bruce, φαινομενικά, είναι κυνηγός μαγισσών αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί τις θαυμαστές του ικανότητες για να διαλευκάνει εγκλήματα ενώ ταυτόγχρονα έχει συνάψει σχέση με την μάγισσα της περιοχής. Το έργο του δυσκολεύουν οι φονταμενταλιστές κυνηγοί ενώ η ταυτότητα του ενός από αυτούς αποτελεί ειρωνεία. Εξαιρετικό και πάρα πολύ ταιριαστό το artwork από τον Frazer Irving.

To Detective Comics #865 φαίνεται σαν φτωχός συγγενής τώρα που δεν ασχολείται με την Batwoman αλλά η ιστορία με τον Dr. Arkham ή αλλιώς Black Mask είναι ενδιαφέρουσα αν και η "ανατροπή" στο τέλος φωνάζει από μακριά. Η δεύτερη ιστορία με την Question φτάνει δυστυχώς στο τέλος της και αφήνει ένα τεράστιο ερώτημα! Θα μου λείψει πάντως ο Rucka από την DC.

Στο Guild #3 το επιμύθιο είναι να κάνεις ότι σε κάνει ευτυχισμένο. Α, και όταν πας να πάρεις εκδίκηση να προσέχεις να μην αφήνεις στοιχεία! Πάντως η ηρωίδα μέσω του on line gaming βρίσκει, όπως ίσως φαίνεται και από την συνέχεια για όποιους έχουν δει το show, καλύτερους φίλους και τελικά δεν τους κρατά σε απόσταση. Συμπαθητική η comic σειρά του Guild, ίσως λιγάκι πιο καταθλιπτική από την σειρά.

Αρκετά έξυπνο τελικά το Terminator 2029. Στο 3ο τεύχος του δίνει ένα έξτρα side story στην original ιστορία του Terminator. Μάλιστα η συνέχεια της σειράς θα μας φέρει στην εποχή της πρώτης ταινίας Terminator. Καλή δουλειά λοιπόν από τους Zack Whedon και Andy McDonald.

Το Ultimate Comics Enemy #4 είναι απλώς εντάξει. Και ο Ben Grimm που έτσι ξαφνικά ανακοίνωσε την αγάπη του στην Sue τώρα θα γίνει και άνθρωπος ή τουλάχιστον πιο ανθρώπινος. Όλα βολικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: