Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Κυκλοφορίες 21-07-2010


The Thing That Should Not Be...



Ναι, είναι γεγονός, το Neonomicon #1 έφτασε. O Alan Moore γράφει ο ίδιος την συνέχεια του Courtyard ενώ ο Jacen Burrows σχεδιάζει και αυτήν τη φορά. Το τεύχος ξεκινά με δυο πράκτορες του FBI, διαφορετικού φύλου, να πηγαίνουν να συναντήσουν τον πρωταγωνιστή του Courtyard στο ψυχιατρείο στο οποίο φυσιολογικά βρίσκεται. Θέλουν βοήθεια γιατί οι τελετουργικοί φόνοι συνεχίζονται και δεν μπορούν να εξηγήσουν το πως. Η συνέχεια τους βρίσκει στα ίδια μέρη με αυτά του Courtyard και το μυστήριο όπως και ο τρόμος αρχίζουν. Ο Alan Moore στα καλά του είναι καλύτερος από τους περισσότερους συγγραφείς και εδώ ευτυχώς είναι. O Burrows είναι εντάξει, κάνει καλά την δουλειά του ιδιαίτερα στις πιο φριχτές στιγμές. Το επόμενο τεύχος αναμένεται καλύτερο!

Το Zatanna #3 ήταν αρκετά καλό. Ο καιρό για την μεγάλη μονομαχία μεταξύ της ηρωίδας και του Brother Night έχει φτάσει και δεν απογοητεύει καθόλου. Πλούσιο το οπλοστάσιο και των δυο, με κρυμμένους άσους στο μανίκι ή πιο σωστά με λαγούς από το καπέλο! Το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να το πω για να το καταλάβετε, θα ήταν τρελό εξάλλου να πεθάνει η ηρωίδα του comic από το τρίτο τεύχος. Το πως φτάνει εκεί και ποια είναι η μοίρα του Night είναι πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, άξια για την ανάγνωση αυτής της σειράς.

Στο Hellblazer #269 o John γλιτώνει από το ψυχιατρείο χάρη σε δυο παλιούς του γνωστούς. Το πρόβλημα είναι πως ο ένας ίσως έχει κάποια δυσάρεστα πράγματα στο μυαλό του. Το ακόμη πιο δυσάρεστο πως η Epiphany κινδυνεύει ακόμη μια φορά. Ναι, ήταν μεγάλη επιτυχία γι'αυτήν η μέχρι τώρα συναναστροφή της με τον John Constantine! Τα νέα από το Comic-Con όσον αφορά τα επόμενα τεύχη θέτουν υπό διαφορετικό πρίσμα ότι συμβαίνει στο συγκεκριμένο αλλά αυτό ας το αφήσω καλύτερα. Spoilers που θα 'λεγε και η River Song.

Το Ultimate Comics New Ultimates #3 δεν είναι άσχημο χωρίς απαραίτητα να είναι και καλό. Μέσα στον γενικό χαμό έχουμε μια εξιστόρηση της πορείας της Valkyrie και βλέπουμε πως κινούσε πάλι τα νήματα ο Loki. Όπως και να βρει κανείς την ιστορία δεν μπορεί να βρει το σκίτσο του Frank Cho καλό. Από την άλλη το Ultimate Comics Avengers 2 #5 είναι Ultimate μπούρδα. Προσπεράστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: