Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Κυκλοφορίες 28-07- 2010


Τι πρωτότυπο. Ξεκινώ με το νέο Return Of Bruce Wayne!


Στο τέταρτο τεύχος του Batman The Return Of Bruce Wayne το setting προσομοιάζει αυτό της άγριας δύσης, άσχετα αν η Gotham βρίσκεται ανατολικά. Ο Bruce είναι κάτι μεταξύ του Μοναχικού Καβαλάρη και του Ζορρό και βρίσκεται στο στόχαστρο ενός παλιού γνωστού και ενός συγγενή του οι οποίοι προσλαμβάνουν τον Johnny Hex για να τον βγάλει από την μέση. Συνολικά αυτό το τεύχος είναι μάλλον το πιο αδύναμο της σειρά μέχρι τώρα. Αλλά δεν είναι ο Morrison που απογοητεύει τόσο όσο ο Georges Jeanty που αντικατέστησε τελευταία στιγμή τον Cameron Stewart και όπως να το κάνουμε δεν τα καταφέρνει καλά τον τελευταίο καιρό.

Στο Jack Of Fables #46 η πλοκή κόβεται στα τρία. Το ένα σκέλος έχει να κάνει με τις αδερφές Page που προσπαθούν να βρουν χαμένα μαγικά βιβλία για ξαναφτιάξουν την βιβλιοθήκη τους. Το δεύτερο έχει να κάνει με τον Jack Jr που μετά τις πολλές περιπέτειές του, λίγο πριν αποσυρθεί, αποφασίζει να κάνει μια τελευταία αποστολή, να σκοτώσει έναν δράκο. Ε, τι στοίχημα πως αυτός ο δράκος θα είναι ο πατέρας του που με αυτόν έχει να κάνει το τρίτο σκέλος της πλοκής με έναν ιδιαίτερο καρτουνίστικο τρόπο!

Επιγραμματικά τα υπόλοιπα. Στο Rasl #8 βλέπουμε μερικά flash back που φωτίζουν ακόμη περισσότερο τα κίνητρα του κεντρικού χαρακτήρα ενώ συναντούμε άλλους δυο παράξενους χαρακτήρες! Στο Abe Sapien The Abyssal Plain #2 δεν συμβαίνουν πολλά. Ότι φαντάζομαι είχε υποψιαστεί ο κάθε αναγνώστης πως θα γίνει έγινε. Στο American Vampire #5 δίνονται ικανοποιητικά τέλη στα κλεισίματα των δυο storylines του. Τέλος αρκετά ενδιαφέρον είναι το Detective Comics #867 με υποκινήσεις ταραχών στην πόλη και δημιουργία αντιπάλων στρατοπέδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: