Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Κυκλοφορίες 22-09-2010


Το μεγάλο γεγονός αυτής της εβδομάδας ήταν η διάλυση της Wildstorm. Βαρέθηκα να γράψω κάτι για το χρονικό αυτού του προαναγγελθέντος θανάτου και ας είχε πολλά δάκρυα και αρκετό Alan Moore, οπότε comics της βδομάδας που πέρασε μόνο:



Στο Fables #98 η Rose Red, που συνήλθε όπως είδαμε στο προηγούμενο τεύχος, βάζει σε τάξη το "σπίτι" της. Παίρνει πάλι την εξουσία στα χέρια της προς απογοήτευση πολλών και ετοιμάζεται να κάνει κάτι για τον Mister Dark. Τι ευτυχία λοιπόν που η σέξι πια Tottenkinder επιστρέφει και με φανερά και κρυφά σχέδια! Αρκετά καλό τεύχος που μας προετοιμάζει για μια επικείμενη σύγκρουση που φαντάζομαι απέχει δυο τεύχη και τι καλά που φαίνονται όλοι οι συντελεστές σε εξαιρετική φόρμα.

Το Astonishing X-Men Xenogenesis #3 δια χειρός Ellis και Andrews εμφανίζει κάποιες εναλλακτικές μορφές παλιών και μερικώς αγιασμένων από τον Alan Moore χαρακτήρων. Δεν είναι και από τα καλύτερα τεύχη, υπάρχει πολυλογία στην αρχή η οποία ενώ δεν σε χαλάει θα μπορούσε να μειωθεί και αναρωτιέσαι αν θα πετύχουν του Ellis όσα γίνονται στο τέλους του τεύχους. Ο Kaare Andrews στην Sam Kieth περίοδό του όμως κάνει εκπληκτική δουλειά ούτως ή άλλως.

Ενδιαφέρον το Ultimate Comics Spider-Man #14. Ο τύπος που έχει καταχραστεί την ταυτότητα του Spidey τα βρίσκει σκούρα όταν πέφτει πάνω στους φίλους του πραγματικού! Team Human Torch - Iceman λοιπόν και ένα τέλος που προϊδεάζει για καταστάσεις που θα βασανίσουν τον ήρωά μας σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων και όχι μόνο!

Το μαρτύριο του Nemesis κοντεύει στο τέλος του. Αυτό και ένα τεύχος ακόμη για μια σειρά που είναι πολύ πιο ηλίθια απ'ότι θα πίστευε κανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: