Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Κυκλοφορίες 25-08-2010


The Man VS The God, redux.


Στο Batman #702 έχουμε να κάνουμε με την επανάληψη της εξιστόρησης της αναμέτρησης του Batman με τον Darkseid με αφήγηση όμως από τον ίδιο τον σύντομα αμνησιακό Σκοτεινό Ιππότη. Αυτό που σου έρχεται στο μυαλό αμέσως είναι πως αυτό το τεύχος είναι καλύτερο από το αντίστοιχο που εξιστορούσε για πρώτη φορά τα γεγονότα και πως ο Tony Daniel είναι καλύτερος εδώ απ'όσο ήταν στην προηγούμενη συνεργασία του με τον Morrison, κάτι που ίσως και να εκνευρίζει! Ο Bats κρατά κάτι παραπάνω από γενναία στάση λοιπόν απέναντι στην ενσάρκωση του κακού και την παγίδα στην οποία έχει πέσει, παγίδα η οποία σχεδιαζόταν πριν καν γεννηθεί. Μένει να δούμε αν το να ρίξεις τον Batman σε μια παγίδα θα είναι το ίδιο όπως και με τον Doctor της γνωστής σειράς!

Το Detective Comics #868 χωρίς να είναι κακό ωχριά στην σύγκριση με το Batman #702 αλλά ακόμη και με τα τεύχη στα οποία υπήρχε η Batwoman. Η ιστορία εξάλλου θυμίζει κάτι περισσότερο απ'ότι θα έπρεπε το Dark Knight Returns. Και εντάξει, ο Scott McDaniel έχει κάνει και καλύτερα πράγματα με αυτόν τον ήρωα.

Στο Invincible #74 η προδοσία στους κόλπους της συμμαχία παραλίγο και να τελειώσει τον πόλεμο υπέρ των Viltrumites. Εντάξει, τίποτα δεν θα τελειώσει εύκολα, κάπου υπάρχουν και οι τρεις, ας τους πω, Graysons που όταν τελειώσουν την ανάρρωση και την ενδοσκόπηση θα επιστρέψουν. Έστω και σαν το ιππικό! Τέλος πάντων, καλό τεύχος και από άποψη γραφής και από άποψη σχεδίου!

Στο Echo #24 βλέπουμε πως η μεταλλική στολή εκτός από θεραπευτικές ικανότητες, εκτός του ότι κάνει αμαζόνα την κοπέλα που την φοράει μικραίνει σε ηλικία τους υπόλοιπους που βρίσκονται γύρω της. Έτσι η Ivy απ΄ότι φαίνεται θα περάσει την εφηβεία της ξανά και ίσως να μην είναι ότι καλύτερο για την δουλειά της ως πράκτορα αλλά είναι σίγουρα διασκεδαστικό! Α, κυνηγούν και κάποιον που εξαφανίζεται σε αυτό το τεύχος αλλά εντάξει, μάλλον θα δούμε περισσότερα για το θέμα στο επόμενο τεύχος.

Στο Astonishing X-Men #35 τα τέρατα εφορμούν αλλά δεν πειράζει, το σκάφος των X-Men είναι γεμάτο με φωτοβολίδες. Τι; Το προσπερνώ γιατί μετά από λίγο βρίσκουν τον κακό ο οποίος φυσικά τους εξηγεί το γιατί και κάπου εκεί γίνεται και διασκεδαστικό το τεύχος. Πάλι καλά δηλαδή. Α, και η Armor με τον Logan χρειάζονται δικό τους τίτλο αλλά θα τον δεχόμουν μόνο αν κόβονταν όλοι οι υπόλοιποι τίτλοι που έχουν τον Wolverine σαν κεντρικό ήρωα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: