Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφορίες 03-11-2010


Λίγο η διασκέδαση των εκλογών, κάτι οι σειρές, πολύ το Fallout: New Vegas και η καθυστέρηση της έλευσης του Falling for Lionheart που ήθελα να χωρέσω στο post αυτό ξεκινώ να γράφω με τεράστια καθυστέρηση.



Στο Batman And Robin #16 η παγίδα του Dr. Hurt κλείνει με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ'ό,τι ο ίδιος ήλπιζε. O Bruce είναι σώος, το ξύλο πέφτει με την σέσουλα, ο Joker παίζει πάλι σημαντικό ρόλο και στο τέλος έχουμε μια σκηνή που θυμίζει την περίοδο Morrison στους X-Men. Στα αρνητικά, πολύ ταλαντούχοι με πολύ διαφορετικοί καλλιτέχνες για το ίδιο τεύχος. Επίσης, η αργοπορία του The Return of Bruce Wayne #6 σε κάνει να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα τα οποία θα έπρεπε να είχαν απαντηθεί και δεν έχουν. Τέλος πάντων, game changer λοιπόν.

Στο Baltimore The Plague Ships #4 ο Λόρδος Baltimore διηγείται στην Vanessa άλλο ένα κομμάτι από την τραγική ιστορία του και εμείς οι αναγνώστες βλέπουμε ακόμη πιο καθαρά τα κίνητρά του. Όσο προλαβαίνουν δηλαδή να ανταλλάξουν ιστορίες γύρω από την φωτιά καθώς θα ξεβολευτούν γρήγορα κάτι που θα έχει να κάνει με την παράξενη βλάστηση του νησιού και όλα αυτά τα πτώματα γύρω γύρω. Ωραίο τεύχος! Bonus o Έλληνας χαρακτήρας με το όνομα Δημήτριος Αισχρός! Δεν κάνω πλάκα!

Στο Invincible #75 η μεγάλη και τελική μάχη με τους Viltrumites ξεκινά και ο δείκτης βίας, αν υπάρχει και μοιάζει με δείκτη πίεσης ατμού, σκάει! Χέρια, κεφάλια, πλανήτες, συναισθήματα, τίποτα δεν μένει όρθιο από αυτήν την επική μάχη που για κάποιο λόγο μου θύμισε Dragonball στο πιο γρήγορο και πιο βίαιο. Αξίζει.

Στο I,Zombie #7 η Gwen δεν έχει γευματίσει σωστά κάνοντας κακό στην υγεία της. Όταν τα καταφέρνει θα πάρει μια έκπληξη πρώτους μεγέθους. Ενδιάμεσα συναντάμε νέους και παλιούς χαρακτήρες αλλά θα σταθώ περισσότερο στην Galatea που θυμίζει την νύφη του Frankenstein και απ'ότι φαίνεται οι ασχολίες της πρέπει να έχουν σχέση με την νεκρανάσταση με την βοήθεια ηλεκτρισμού. Επίσης βαμπίρια, κυνηγοί και ένας gay comic fan. Μια χαρά λοιπόν.

Τελειώνω με την Buffy The Vampire Slayer... Το τεύχος #38 είναι, ω τι έκπληξη, κακό. Το θετικό είναι πως σε λίγο τελειώνει η σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: