Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Κυκλοφορίες 12 - 01 - 2011


Don't call me Ishmael.


Τι κάνεις όταν ξαφνικά βρίσκεσαι μέσα σε ένα από τα πιο διάσημα μυθιστορήματα ποτέ; Πας με το ρεύμα ή αναταρράσεις τα νερά; Αυτό είναι ένα από τα διλήμματα που αντιμετωπίζει ο Tommy Taylor καθώς έχει μπροστά του μια "live action" εκδοχή του Moby Dick, τον πατέρα του στον ρόλο του Ahab και τον ίδιο στον ρόλο του Bulkington! Το Unwritten #21 έχει και την πρώτη συνάντηση της παρέας, των δυο τρίτων αυτής συγκεκριμένα με τον την μαριονετίστα των προηγούμενων τευχών. Άουτς.

Στο Knight & Squire #4 μέσω μιας δυσλειτουργικής αρματωσιάς βλέπουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν των δυο ηρώων. Ο Paul Cornell γράφει ένα πολύ διασκεδαστικό comic, με πολλά easter eggs και χιούμορ ενώ ο Jimmy Broxton το σχεδιάζει εξίσου καλά. Δηλαδή "Captain Haddock Style Swear Icons"! Τίποτα άλλο. Επίσης γραμμένο από τον Cornell είναι το Batman And Robin #19 ενώ στο σχέδιο είναι ο Scott McDaniel. Τελευταίο τεύχος με την πρώην φιλενάδα του Bruce με την τρύπα στο κεφάλι που τελικά είναι σίγουρα τρελή αλλά λιγότερη κακιά και περισσότερο έξυπνη απ'ότι φαινόταν. Δεν καταλήγει άσχημα η ιστορία της.

Από Dark Horse υπάρχει το B.P.R.D. Hell On Earth Gods #1 το οποίο ασχολείται με μια τηλεπαθητική κοπέλα που λέγεται Fenix. Τίποτα συγκλονιστικό δεν γίνεται στο πρώτο τεύχος. Στο Star Wars Knight Errant #4 η Jedi Kerra βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όσον αφορά την αποστολή της. Την ακολουθεί κατά γράμμα ή την ερμηνεύει κάπως διαφορετικά; Όλα είναι πιο δύσκολα όταν βρίσκεσαι στο κέντρο ενός εμφυλίου μεταξύ δυο Sith αδερφών, με τον έναν θεότρελο και τον άλλον απλώς κακό.

Το Spawn έφτασε στο 200ο τεύχος του. Δεν εύχομαι να τα χιλιάσει. Έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και καιρό, θα ήταν κάτι το αξιοπρεπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: