Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Κυκλοφορίες 16 -02 - 2011


Super Fables στο Fables #102.



Ο εχθρός βρίσκεται προ των πυλών ή πιο συγκεκριμένα στο αόρατο φράγμα που προστατεύει το βασίλειο που έχει στήσει ο Flycatcher. H Tottenkinder την κοπάνησε, θέλει να χαρεί τον έρωτά της οπότε το σχέδιο δράσης το έχει αναλάβει η πιτσιρίκα μάγισσα, Ozma. Ποια είναι η ιδέα της; Να, στην σύγχρονη εποχή πιο διάσημοι είναι οι υπερήρωες από τους ήρωες των παραμυθιών οπότε γιατί να μην φτιαχτεί κάτι αντίστοιχο σε έκδοση Fables; Μην ξεχνάμε, πως η διασημότητα δίνει δύναμη, η Χιονάτη επέζησε από headshot χάρη σ'αυτήν!

Στο Hellblazer #276 ο John και η Epi γυρίζουν από τον μήνα του μέλιτός τους. Αχ, ρομαντικό; Όχι, φυσικά ή τουλάχιστον όχι, μόνο. Μια ειδοποίηση έξωσης τους περιμένει στον γυρισμό και κάπως μπλέκονται χρηματιστηριακές συναλλαγές και Βρετανοί δρυΐδες. Μην το ψάχνετε, απλώς διαβάστε το τεύχος, όλα ταιριάζουν και όλα φαίνονται τόσο φυσικά. Επίσης Bisley σε όλο το τεύχος.

Στο Batman #707 ο Tony Daniel καταφέρνει να εκπλήσσει από την άποψη πως ο τίτλος διαβάζεται άνετα και δείχνει πολύ όμορφος. Κάτι ψιλά με αφήνουν απορημένο ή αδιάφορο αλλά δεν πειράζει. Αυτό που έχει σημασία είναι πως ο Dick φαίνεται cool στον ρόλο του ως Batman και αναμένεται να έχει έναν ρομάντζο που θα περιπλέξει τα πράγματα. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ.

Το Astonishing X-Men: Xenogenesis τελειώνει με το 5ο τεύχος του. H Emma Frost σκίζει! Καταφέρνει να βγάλει τους X-Men από την πολύ δύσκολη θέση στην οποία έχουν μπει με τρόπο που δείχνει απίστευτα cool! Ναι, ρε, αγαπάμε την Emma Frost. Γενικά ικανοποιητικό τέλος για αυτήν την μίνι σειρά, με αρκετό κυνισμό, όπως θα έπρεπε κιόλας.

Ωραίο το S.H.I.E.L.D. #6. Μια μάχη ιδεών που μετατρέπεται σε πραγματική σύγκρουση με ιστορικές μορφές να ηγούνται των δυο πλευρών. Ένας μηχανικός Νίκολα Τέσλα να προσπαθεί να επιστρέψει από ένα παράξενο μέλλον και ένας παράξενος χρυσαφένιος ταξιδιώτης. Παράξενα όμορφο αυτό το κόμικ κάτι που δεν μπορώ να πω για το Wolverine And Jubilee που στο 2ο τεύχος του με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί το διαβάζω.

Don't let a movie,tv,video game license get in the way of a good story. Κάπως έτσι η Dark Horse συνεχίζει να βγάζει κόμικς που κανονικά θα έπρεπε να είναι άθλια και όμως δεν είναι. Και το Star Wars: Knight Errant #5, τελευταίο τεύχος αυτής της μίνι σειράς αλλά και το Mass Effect Evolution #2 στο οποίο έχουμε να κάνουμε με το παρελθόν του Illusive Man είναι καλά. Οι προσπάθειες του John Jackson Miller στον κόσμο των licensed products με αφήνουν ευχαριστημένο. Απλώς συγκρίνετε με το κακό τελικά Dragon Age του "πολύ" Orson Scott Card.

Δεν υπάρχουν σχόλια: