Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κυκλοφορίες 15 - 08 - 2012


Wonder Woman να χορτάσει το μάτι μας.


Γιατί όμως αυτό μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος. Μα επειδή η αμαζόνα εκτός της εμφάνισής της στο Wonder Woman #12 περνά και μια βόλτα από το Batwoman #12. Ναι, δεν την έφταναν οι δολοπλοκίες και οι προδοσίες των Ελλήνων θεών στο δικό της comic θα πρέπει να βοηθήσει με το έτσι θέλω την Batwoman στο κυνήγι της μυθικής Μέδουσας που απ'ότι φαίνεται είναι πίσω από τις εξαφανίσεις των παιδιών και όλων των άλλων δεινών των προηγουμένων τευχών. Όλα αυτά συνοδεύονται με την επιστροφή του JH Williams III στο σχέδιο οπότε σε κάνουν να χάνεις λιγάκι το μυαλό σου. Καλύτερο θα γινόταν αυτό το comic μόνο αν έπιαναν συζήτηση αυτές οι δυο ηρωίδες για τα μουσικά μάλλον μεταλλικά τους γούστα...

Wishful thinking.

Στο Shade #11 οι εξωγήινες "αιγυπτιακές θεότητες" μοιάζουν ασταμάτητες παρ'όλες τις προσπάθειες της αφρόκρεμας των υπερηρώων της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Shade όμως έχει μια ιδέα, προσπαθεί να τους μιλήσει. Το Before Watchmen Rorschach #1 είναι εντάξει αν δεν βλέπεις την σειρά με μισό μάτι. Τα Birds Of Prey #12 και Catwoman #12 διαβάζονται με το δεύτερο να είναι καλύτερο και στα δυο να λείπουν οι "καλοί" τους σχεδιαστές. Green Lantern #12 και Green Lantern Corps #12 είναι αρκετά καλά. Γεμάτο δυσοίωνες προφητείες το πρώτο, βλέμματα σε πανούργα σχέδια το δεύτερο.

Στο Hellblazer #294 συνεχίζεται το Curse of the Constantines arc. John και Epiphany, που διάβολε πόσο καλά τους γράφει ο Milligan, φτάνουν μέχρι την Ιρλανδία μπας και βρουν τον σαλεμένο ανιψιό του πρώτου. Στο Saucer Country #6 έχουμε να κάνουμε με μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη που θα κάνει τον κάθε fan των Χ-Files να χαμογελάσει. Είναι πράγματα που σίγουρα τα έχει ξανασυναντήσει μα ο τρόπος με τον οποίον τα δίνουν Cornell και Broxton είναι απολαυστικός και ουσιαστικός.

Στο Avengers Vs X-Men #10 έχω την εντύπωση πως πετάνε ιδέες κι ότι κολλήσει. Λέει τώρα πως υπάρχει το αντίθετο της δύναμης του Φοίνικα και είναι αυτή του Δράκου και βρίσκουν κι έναν δράκο. Δεν μου αρέσει. Βάλε και το πρόχειρο σχέδιο του Kubert και δένει το γλυκό. Το Uncanny X-Force #29 είναι από την άλλη καλό. Τα κατέχει τα ταξίδια στον χρόνο, τα παράδοξα και τα μυστικά που πρέπει να μείνουν μυστικά άλλωστε ο Remender ενώ το σχέδιο του Tedesco είναι λειτουργικό.

Το Alabaster Wolves #5 της Dark Horse είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της μίνι σειράς. Η Darcy Flamarion καταφέρνει να νικήσει το τέρας κτλ. Δεν ήταν άσχημη αυτή η σειρά μα και να την αγνοήσει κάποιος δεν θα χάσει και κάτι. Ιδιαίτερα αφού από την Image την ίδια βδομάδα βγαίνουν τα Fatale #7 και Saga #6. Καλό το πρώτο όπως συνήθως, καλό και καλύτερο από τα προηγούμενα το δεύτερο. Εκείνο το δέντρο-διαστημόπλοιο αν και ίσως όχι τόσο πρωτότυπο αποτελεί μια καλή ιδέα. Επίσης από την Image το μέτριο Supreme #66 και το μάλλον εντάξει Walking Dead #101. Να εξηγηθώ, αν δεν είχε καλό τέλος θα το'βρισκα χειρότερο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: