Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Κυκλοφορίες 25 - 07 - 2012



Ας κάτσω να γράψω ένα ποστ μέσα στον καύσωνα και εκτός έδρας. Το έχω καθυστερήσει εξάλλου.


American Vampire #29, New Deadwardians #5 και Spaceman #8, άλλη μια απόδειξη για την αξία της Vertigo για τον χώρο των αμερικανικών comics. Τρία τόσο διαφορετικά και ταυτόγχρονα καλά comics. Στο New Deadwardians φεμινισμός και βαμπιρισμός περιπλέκονται ενώ το μυστήριο του "θανάτου" παραμένει. Στο American Vampire, Pearl και Skinner συνεργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας και μπας και σωθεί ο αγαπημένος της Pearl ενώ στο Spaceman έχουμε μια προσωρινή συμμαχία ανάμεσα σε δυο παλιούς συντρόφους και έναν γενικό χαμό που οφείλεται σε μια ποικιλία κινήτρων πολλών και διαφορετικών χαρακτήρων.

Τα Aquaman #11 και Green Lantern #11 συνεχίζουν να είναι καλά. Στο Aquaman ξεδιαλύνεται κάπως το μυστήριο της Ατλαντίδας και γνωρίζουμε τον Vostok που είναι κάτι σαν Ρώσος Τom Strong. Στο Green Lantern οι Guardians συνωμοτούν ενώ ο Black Hand ετοιμάζεται για έναν όλεθρο. Καλό το I Vampire #11 που μας έχει μάχη μεταξύ βαμπίρ και ζόμπι, ενδιαφέρον το Justice League Dark #11 με τον Constantine να την παθαίνει σαν αρχάριος. Το Voodoo #11 λίγο πριν το τέλος του, μας προετοιμάζει για μια μεγάλη μονομαχία. Το βρίσκω ακόμη καλό.Τα All-Star Western #11, Batman The Dark Knight #11 και Before Watchmen Comedian #2 τα διαβάζει κανείς με δική του ευθύνη.

Συνεχίζω με Marvel. Αρκετά καλό το FF #20, ο Hickman γράφει καλύτερα πιτσιρικάδες ήρωες σε σχολείο απ΄ότι όλοι οι άλλοι συγγραφείς της Marvel. To Hit-Girl #2 είναι επίσης καλό τόσο που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν γίνεται να προσποιηθούμε πως το Kick Ass 2 δεν υπήρξε ποτέ. Στο Uncanny X-Force #28 ο Remender ασχολείται με ταξίδια στο χρόνο κάτι που ξέρουμε πως κατέχει και το αποτέλεσμα ικανοποιεί. Το Ultimate Comics The Ultimates #13 είναι μάλλον μέτριο ενώ θυμίζει έντονα Martha Washington χωρίς να πλησιάζει όμως ούτε στο ελάχιστο. Το Wolverine And The X-Men #14 αν εξαιρέσει κανείς την κωμωδία είναι μετριότατο. Κρίμα, κι έγραψα τόσο καλά λόγια για το προηγούμενο τεύχος.

Αυτήν την φορά θα τελειώσω το ποστ με Dark Horse και Image. Από την πρώτη το Angel And Faith #12 απογοητεύει. Angel και υιός, πάντα ένας κακός συνδυασμός. Μαζί με τα νέα πως ο Whedon θα αρχίσει να ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την Marvel εύχεσαι ακύρωση αν όχι αυτού σίγουρα του Buffy Season 9. To B.P.R.D. Hell On Earth Exorcism #2 είναι αρκετά συμπαθητικό και η Agent Strode καταφέρνει να γίνει αρκετά αγαπητή μέσα σε δυο μόλις τεύχη. Το Prophet #27 της Image συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να είναι όμορφο και όμορφα...παράξενο. Αν δεν το διαβάζεις ήδη κάνε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: