Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κυκλοφορίες 14 - 11 - 2012


Το τέλος είναι κοντά.


Ανοίγω λοιπόν με το Locke And Key Omega #1. Αυτό είναι και το πρώτο τεύχος του τελευταίου κεφαλαίου της σειράς. Τι διαβάζουμε; Τον Dodge να συγκεντρώνει το ένα κλειδί μετά το άλλο ενώ οι αντίπαλοί του μην γνωρίζοντας πως είναι ζωντανός και στο σώμα του μικρού Bode συμμετέχουν στα γυρίσματα ενός, ας πούμε, ντοκιμαντέρ. Ναι. Ο Dodge στο τέλος του τεύχους βρίσκεται μπροστά στην παράξενη πόρτα με το κλειδί ωμέγα στο χέρι ανενόχλητος! Game Over. Ή μήπως όχι;

Από την IDW κυκλοφορεί επίσης και το Zaucer Of Zilk. Ωραία και παλαβή σειρά, αξίζει μια ματιά για όποιον δεν την έχει διαβάσει ήδη στο 2000AD.

Το Saga #7 της Image συνεχίζει να είναι καλό. Ο Marko και η πολεμίστρια μάνα του προσπαθούν να βρουν την καημένη την Izabel μετά το "banishment" που έφαγε στο προηγούμενο τεύχος και αφήνουν τον πατέρα του μαζί με την Alana και την μικρή Hazel. Ενδιαφέροντα πράγματα λέγονται, ενδιαφέροντα όσο και λιγάκι απαίσια πράγματα βλέπουμε, καλά περνάμε.

Επίσης από την Image τα αρκετά καλά Thief Of Thieves #10 και Where Is Jake Ellis #1 ενώ και το Archer And Armstrong #4 αξίζει με ένα τεύχος που κλείνει και το πρώτο arc του.

Στην DC τώρα και στην Gotham. Έχουμε λοιπόν την επανεμφάνιση του Joker, ένα γεγονός δηλαδή που θα επηρεάσει σχεδόν όλα τα τα Bat-comics. Στο Batman #14 ο Joker έχει απαγάγει τον Alfred και έχει σχέδια για κάθε μέλος της διευρυμένης οικογένειας του Σκοτεινού Ιππότη. Στο Batman And Robin #14 οι χαρακτήρες του τίτλου αντιμετωπίζουν "zombie infestation" με υπογραφή Joker. Στο Batgirl #14 η ηρωίδα γίνεται παιχνίδι ανάμεσα στον Joker και σε έναν άλλο ψυχοπαθή έκπληξη. Καλά τεύχη και τα τρία.

Από την DC αξίζουν μιας ματιάς τα Demon Knights #14, Frankenstein Agent Of S.H.A.D.E. #14 και Green Lantern Corps #14.

Από την Vertigo υπάρχει το καλό Saucer Country #9 μα αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το Punk Rock Jesus #5. O κλώνος του Χριστού χρησιμοποιεί την διασημότητα και το ταλέντο του για να προκαλέσει όσο περισσότερο μπορεί και να φέρει την αλλαγή. Συγκρούεται με το κατεστημένο, τους φανατικούς χριστιανούς ενώ θέλει να τα παίξει όλα για όλα στην πηγή του "κακού", την Ιερουσαλήμ. Κι ότι κάνει, το κάνει με στυλ.

Από την Marvel υπάρχουν σχετικά ενδιαφέροντα πράγματα. Το Fantastic Four #1 χωρίς να είναι πραγματικά καλό έχει μια ενδιαφέρουσα ιδέα που αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα. Το Thor God Of Thunder #1 έχει Ribic και White στο artwork κάτι που σε κάνει να μην νοιάζεσαι προς στιγμήν για το σενάριο το οποίο είναι όμως και αυτό καλό. Κι εντάξει, ο Thor ακούει στις προσευχές και βοηθά, αλλιώς τι θεός θα'ταν! To All-New X-Men #1 σε αφήνει με μια απορία. Όχι και η καλύτερη στιγμή για Bendis μα και Immonen. Το Ultimate Comics The Ultimates #18 δεν αξίζει.

Από την Dark Horse υπάρχει το καλό Conan The Barbarian #10, το ενδιαφέρον Massive #6 και το Buffy The Vampire Slayer Season 9 #15 που καταφέρνει άνετα να κάνει το απλώς εντάξει Dragon Age Those Who Speak #3 να φαίνεται αριστούργημα. Κατόρθωμα. Με αυτήν την ευχάριστη νότα κλείνω επιτέλους αυτό το post.



Δεν υπάρχουν σχόλια: