Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Κυκλοφορίες 06 - 02 - 2013


Καταραμένα #blogoscars pt.1.


INDIES

Ένα από τα καλύτερα comics αυτής της βδομάδας είναι το Hellboy In Hell #3. Με περίσσιο στυλ λοιπόν ο Mignola μας δίνει ένα τεύχος που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε "Α Game of Thrones in Hell". Πολιτικές διαφορές, οικογενειακές διενέξεις, τέρατα και ο Hellboy ακόμη μια φορά πιόνι σε μια σκακιέρα, της οποίας δεν έχουμε πλήρη θέα ούτε εμείς οι αναγνώστες, πόσο μάλλον αυτός.

Από την Dark Horse υπάρχει και το Buffy The Vampire Slayer Willow Wonderland #4. Συμπαθητικό είναι, δεν θα γκρινιάξω, θα κρατηθώ για το σκέτο Buffy. Από την Avatar Press υπάρχει το Fashion Beast #6 το οποίο είναι πολύ καλό. Η μόδα ως μαγεία και η ασχήμια ως κίνητρο, εξηγούνται πολλά σε αυτό το τεύχος. Τελικά θα έκανε καλή ταινία αυτό το σενάριο, πραγματικά καλή ταινία. Από την Image το Youngblood #76. Manolis Vamvounis σαν script assistant, συμπαθές σενάριο, απάλευτο σχέδιο.

DC

Τα Animal Man #17 και Swamp Thing #17 πάνε πάλι πακέτο. Μεγάλη μάχη, μεγάλες θυσίες, η εκδίκηση του Batman από τον τάφο και ο Arcane που δεν ξέρει να χάνει. Δυο τεύχη που είναι σχετικά καλά μα θα ήταν πολύ καλύτερα αν υπήρχαν λιγότεροι σχεδιαστές ή δέναν πιο αρμονικά οι υπάρχοντες.



Το Dial H #9 είναι έξοχο. Ο Mieville έχει βρει πια τα πατήματά του και μαζί με τον Ponticelli δίνουν ένα τεύχος γεμάτο φανταστική δράση και ανατροπές. Αυτή η σειρά είναι από τις καλύτερες της DC αυτήν την στιγμή και άνετα. Το Fairest #12 είναι μια χαρά. Ο ψυχρός πόλεμος ανάμεσα στα πλάσματα των γιαπωνέζικων παραμυθιών κλιμακώνεται σε θερμό με την Ραπουνζέλ και τις τρίχες της να βρίσκονται στο επίκεντρο. Όπως το διαβάζετε.

Το Detective Comics #17 ασχολείται με έναν κακό ψυχίατρο και είναι καλούτσικο. Το Green Arrow #17 έχει αλλαγή δημιουργικής ομάδας ακόμη μια φορά και ριζική αλλαγή κατεύθυνσης. Φαίνεται ενδιαφέρον. Άραγε θα συνεχίσει να είναι; Με τα Worlds' Finest #9 και Earth 2 #9 απλώς περνάει η ώρα ευχάριστα.

MARVEL

Το All-New X-Men #7 είναι αρκετά καλό. Θα άξιζε βέβαια μόνο για το βλέμμα της Jean Grey στο τέλος του τεύχους. Στο Avengers #5 διαβάζουμε την ιστορία της Smasher και πως κατάφερε να γίνει Super Guardian. Όχι και άσχημο τεύχος, αναμένω όμως με χαρά της επιστροφή του Opena στο σχέδιο. Τι άλλο; Το Hit-Girl #5 που τελειώνει και καταφέρνει να είναι καλύτερο του αισχρού Kick-Ass 2  και άνετα χειρότερο του Kick-Ass. Και το Superior Spider-Man #3 που έλεγα να το διαβάσω μα τελικά δεν το'κανα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: