Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Κυκλοφορίες 03 - 04 - 2013


Άλλα τρία έμειναν...


INDIES

Πολύ καλό το Locke And Key Omega #4 της IDW. Η ξιπασιά του Dodge τον προδίδει κάτι που δεν γίνεται εμπόδιο στα σχέδια του για την ώρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό το ιππικό δεν είναι η αστυνομία, που τα κάνει θάλασσα, μα ένα προβληματικό παιδί και το παιδικό του παιχνίδι. Γενικά όσο πλησιάζει στο τέλος της αυτή η σειρά τόσο αναρωτιέσαι αν θα μείνει κανένας ζωντανός μέχρι αυτό.

Καλό είναι και το Fashion Beast #8 της Avatar. Μου άρεσε πολύ η θεωρία πως μπορείς να προβλέψεις με ασφάλεια το μέλλον από το πως ντύνεται η νεολαία. Γιατί δεν γράφουν τέτοια πράγματα στα φασιομπλόγκς που μπαίνω; Μια ματιά ρίχνεις στο Abe Sapien Dark And Terrible #1 της Dark Horse και στο Glory #34 της Image.

DC

Πολύ καλό το γεμάτο τύψεις και ενοχές Dial H #11. Σαρκικές συνευρέσεις που δεν έπρεπε να συμβούν, ήρωες που δεν έπρεπε να καλεστούν και ένα ανελέητο κυνηγητό από δυο αδίστακτους αντιπάλους. Πλάκα είχε το Fairest #14. Τα ραντεβού των Fables μπορούν να πάνε πολύ πιο στραβά από αυτά των κοινών ανθρώπων.

Καλούτσικα είναι τα Animal Man #19 και Swamp Thing #19. Το πρώτο συνεχίζει από κει που σταμάτησε το #18 και μας δείχνει την κηδεία του γιου του Buddy και τις επιπτώσεις του θανάτου του. Το άλλο, με νέα δημιουργική ομάδα, μετά από έναν πρόλογο μας ταξιδεύει στην Metropolis, την πόλη του Superman. Όσον αφορά ένα άλλο δίδυμο, αυτό των Earth 2 #11 και World's Finest #11 μπορώ να πω πως το πρώτο είναι ενδιαφέρον ενώ το δεύτερο μέτριο.

Τα Detective Comics #19, Green Arrow #19 και Green Lantern #19 αξίζουν προσοχής. Είναι καλά γενικά και το Detective είναι τεύχος "giant sized". Το Action Comics #19 είναι τόσο κακό που σε κάνει να θες να πάρεις πίσω τις πιο κακές κουβέντες που είχες πει για τα τεύχη του Morrison μα και καταλαβαίνεις γιατί έφυγε αμέσως ο Andy Diggle από συγγραφέας.

MARVEL

Το All-New X-Men #10 είναι καλούτσικο. Οι X-Men του Scott έρχονται στο σχολείο του Wolverine και ακολουθούν κουβέντες και κάποιος θα φύγει, κάποιος θα γίνει κατάσκοπος, αυτά. Τα Ultimate Comics X-Men #25 και Age Οf Ultron #4 είναι έτσι κι έτσι. Το Age Of Apocalypse #14 νομίζω πως είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της σειράς που ξεκίνησε σχετικά καλά μα δεν έπιασε και έχασε εντελώς τον δρόμο της. Στο Thanos Rising #1 διαβάζουμε για τα παιδικά χρόνια του Thanos. Αν είναι δυνατόν! Γελάει ο κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: