Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Κυκλοφορίες 27 - 03 -2013


Πάνε να μας τρελάνουν οι Hickman και Dragotta.


INDIES

Το East Of West #1 αποτελεί το πρώτο τεύχος της νέας σειράς των Jonathan Hickman και Nick Dragotta. Έρχεται μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους στο FF και μπορώ να πω πως μου άρεσε πάρα πολύ. Μέσες άκρες έχουμε να κάνουμε με τους Τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης σε έναν εναλλακτικό κόσμο, μια δυστοπική μελλοντική Αμερική. Μια διχασμένη Αμερική που θυμίζει έντονα τον κόσμο του Fallout με τονισμένες τις πιο γουέστερν πτυχές αυτού. Εξαιρετικό ξεκίνημα λοιπόν, πολύ καλύτερο από αυτό του Saga για να υπάρχει και κάποιο μέτρο σύγκρισης. Ελπίζω να κάνει επιτυχία.



Πολύ καλό είναι το Fatale #13. Western setting και άλλη μια απέθαντη κοπέλα που κάνει τους άντρες ότι θέλει. Το Rachel Rising #15 από την άλλη έχει χιονισμένα τοπία και ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε αν ιδιωτικοποιήσουμε το νερό. Επίσης ο Earl και η Jet κάνουν τρελό ζευγάρι. Μακάρι να υπάρξουν περισσότερες σκηνές με αυτούς τους δυο. Από Dark Horse, μια ματιά τουλάχιστον την αξίζουν τα Massive #10, B.P.R.D. Vampire #1, άντε και τo Angel And Faith #20.

DC

Το Batman Incorporated #9 δεν είναι άσχημο μα θα έπρεπε να είναι καλύτερο. Η σημασία του, σαν τεύχος μετά τον θάνατο του Damian, πάει περίπατο μιας και φαίνεται να γράφτηκε/σχεδιάστηκε στο πόδι. Το Talon #6 το βρήκα καλό. Καλή δράση, εκπλήξεις στην πλοκή. Στο Unwritten #47 ο αμνησιακός Tommy Taylor τριγυρνάει στην Χώρα των Νεκρών. Καλό τεύχος, γεμάτο γνώριμους πια χαρακτήρες. Μια ματιά αξίζουν τα Aquaman #18, Batman The Dark Knight #18, I Vampire #18, Justice League Dark #18 και Red Lanterns #18.

MARVEL

Το Fantastic Four #5 AU είναι παράξενο. Στην αρχή σε κάνει να χαίρεσαι που δεν το σχεδιάζει ο Bagley, αμέσως μετά καταλαβαίνεις, αν το έχεις ξεχάσει, πως το τεύχος συνδέεται με το Age of Ultron και στο τέλος πως αυτό δεν αποτελεί λόγο στο να μην σου αρέσει. Το FF #5 θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Και εντάξει, στο τέλος με έχασε. To Guardians Of The Galaxy #1, σύντομα και σε ταινία, είναι ευχάριστο. Το Uncanny Avengers #5 διαβάζεται αν και μάλλον με έχει απογοητεύσει εδώ ο Remender. To Wolverine And The X-Men #27 είναι σαν μια άνοστη σούπα και το Young Avengers #3 το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: