Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κυκλοφορίες 01 - 05 - 2013


Ο Ανοιχτοπαραθυράνθρωπος.


DC

To Dial H #12 είναι καλό. Και δώ σταματώ να γράφω για το τεύχος γιατί τα τελευταία νέα λένε πως η σειρά τελειώνει, ή καλύτερα κόβεται, σε μερικά τεύχη. Τι κρίμα. Μιλάμε για μια σειρά που έχει γίνει φανταστική. Το Swamp Thing #20 είναι καλούτσικο. Ο Alec ναρκωμένος από τον Scarecrow βλέπει όνειρα, ο Superman τον βοηθά. Στο Animal Man #20 "βλέπουμε" επιτέλους τι συνέβη στην ταινία που είχε αφήσει στην μέση ο γιος του Buddy. Πραγματικά πολύ καλό τεύχος.

Μια ανάγνωση αξίζουν τα Fairest #15, Earth 2 #12, Green Arrow #20 και Detective Comics #20 ενώ δεν νομίζω να απογοητευτεί κανείς πολύ αν προσθέσει σε αυτά και τα Movement #1 και Worlds' Finest #12.

MARVEL

Αλλάζεις λίγο το παρελθόν και ιδού τα αποτελέσματα. Λες και δεν ξέρανε. Μέτριο λοιπόν το Age Of Ultron #7. Ακολουθεί ο νεαρός Angel την ομάδα του Scott, ας παίξουν και λίγο ξύλο μεταξύ τους οι μεταλλαγμένοι. Αυτά και άλλα ανούσια στο All-New X-Men #11. Το Ηawkeye #10 είναι καλό μα όχι τόσο όσο τα προηγούμενα. Μου θυμίζει και ο επαγγελματίας δολοφόνος, του οποίου διαβάζουμε την origin story, τον Painted Doll από το Promethea παραπάνω απ'ότι πρέπει...

INDIES

To Fashion Beast #9 είναι καλό. Αυτοκτονίες, κληρονομιές και άλλα ωραία σε αυτόν τον παγωμένο κόσμο. Αναρωτιέμαι πόσο καλύτερη θα ήταν αυτή η σειρά με πιο ικανό σχεδιαστή και τον ίδιο τον Moore να κάνει την διασκευή του παλιού του σεναρίου. Το 47 Ronin #4 αξίζει. Το Abe Sapien - Dark and Terrible #2 είναι αξιοπρεπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: