Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Κυκλοφορίες 05 - 06 - 2013


Κατάθλιψη.


INDIES

Σου σφίγγει την καρδιά το Locke And Key Omega #5. Η τρομακτική βία του τεύχους δεν είναι τίποτα μπροστά στην τελευταία σκηνή. Την τόσο καλογραμμένη τελευταία σκηνή. Που την διαβάζεις, σκέφτεσαι πως το περίμενες αυτό που συνέβη, μα και πάλι δεν μπορείς να το αποδεχτείς. Δυο τεύχη ακόμα και μια ταινία από την Universal στον ορίζοντα. Όχι άσχημα.

Πολύ καλό και το East Of West #3. Ο Θάνατος ψάχνει την γυναίκα του, οι τρεις καβαλάρηδες ψάχνουν τον Θάνατο και το κινέζικο Σαν Φρανσίσκο οχυρώνεται για να τους υποδεχτεί. Το Fashion Beast #10 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς και με παρακινεί να την διαβάσω ξανά, μια κι έξω αυτήν τη φορά. Στο καλούτσικο Rachel Rising #17 δεν συμβαίνουν και πολλά. Το Archer And Armstrong #10 έχει πλάκα, το Abe Sapien - Dark and Terrible #3 είναι απλώς συμπαθητικό.

DC COMICS

To Dial H #13 είναι φανταστικό. To πλήθος των ιδεών που υπάρχουν μόνο σε αυτό το τεύχος θα μπορούσε να γεμίσει 10 τεύχη άλλων τίτλων. Δηλαδή τι να πρωτοθυμηθείς; Την origin story του Παραθυράνθρωπου που θυμίζει του Batman; Ή πως κάθε κόσμος, απ'ότι φαίνεται, έχει μια παρόμοια ιστορία, ακόμη κι αν μιλάμε για έναν κόσμο φτιαγμένο από ζωγραφιές κιμωλίας πάνω σε βράχους. Και αυτήν την σειρά πάει και κόβει η DC...



To Earth 2 #13 είναι καλό. Σε κάνει να αναρωτιέσαι και για το ποιος είναι ο νέος Batman αυτού του κόσμου. Επίσης θυμίζει περισσότερο το Authority από το Authority που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή. To Detective Comics #21 δεν αποτελεί κάτι σπουδαίο μα πάντα με χαροποιεί η εμφάνιση της Harper Row. To Swamp Thing #21 είναι καλούτσικο ενώ η Capucine έχει ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας. Στο συμπαθητικό Fairest #16 ο Μαχαραγιάς, εδώ, Charming δεν λέει όχι σε μια "damsel in distress". Το Green Arrow #21 είναι όμορφο, το Movement #2 ενδιαφέρον, το Green Lantern #21 ψιλοκακό και τέλος το Astro City #1 μου θύμισε πως δεν έχω διαβάσει σχεδόν καθόλου αυτήν τη σειρά.

MARVEL

Στο Age Of Ultron #9 βλέπουμε πως ο θάνατος του Pym δεν ήταν λύση καθώς η Νέα Υόρκη απλώς καταστρέφεται από άλλους. Οπότε ξανά μανά ταξίδια πίσω στον χρόνο και αλλαγές. Χαζό τεύχος. Το All-New X-Men #12 είναι ένα μέτριο filler! Ούτε ο δράκος με το μωβ βρακάκι δεν μου αλλάζει γνώμη. Το Avengers #13 φέρνει φάτσα φόρα το bromance των Thor και Hyperion μα είναι σχετικά μέτριο. To Kick-Ass 3 #1 είναι καλύτερο από το Kick-Ass 2. Σιγά το δύσκολο θα μου πείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: