Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Κυκλοφορίες 12 - 06 - 2013


Ρεσιτάλ Scott Snyder!


DC

Ο Scott Snyder υπογράφει το σενάριο τριών comics αυτήν την βδομάδα. Του Batman #21, του Superman Unchained #1 και του American Vampire The Long Road To Hell #1. Τα καταφέρνει το ίδιο καλά είτε διηγούμενος μια ιστορία από το κοντινό παρελθόν του Batman ή μια που σε κάνει να δεις την ιστορία του Superman με άλλο μάτι ή για ένα καταραμένο ζευγάρι που βρίσκεται στον δρόμο του Travis Kidd. Αν μπορούσαμε να βγάλουμε νικητή όμως σε αυτόν τον άτυπο διαγωνισμό αυτός θα ήταν το Batman. Το artwork του Greg Capullo σε αυτό είναι το κάτι άλλο.

Από τα υπόλοιπα το Batgirl #21 διαβάζεται, το Constantine #4 είναι μέτριο, ενώ δεν παθαίνει κανείς τίποτα αν ρίξει μια ματιά στα Demon Knights #21, Green Lantern Corps #21, Katana #5, Threshold #6 και Worlds' Finest #13.

MARVEL

Επικό όσο είναι δυνατόν το Thor God Of Thunder #9. Τρεις Thors, ένας αντίπαλος, μια μεγαλειώδης μάχη. Το καλύτερο comic που γράφει ο Aaron αυτόν τον καιρό συνοδεύεται με το πανέμορφο artwork του Esad Ribic. Διασκεδαστικό το Guardians Of The Galaxy #3 μα τίποτα περισσότερο. Λίγη πλάκα με τον Stark, λίγο ξύλο, λίγη επανάσταση.

INDIES

Πολεμικές προετοιμασίες και επιβεβαίωση πως κανένας δεν αγαπάει ένα προδότη. Αυτό είναι το Walking Dead #111. Όχι άσχημο, όχι αξιομνημόνευτο. To True Lives Of The Fabulous Killjoys #1 που σχεδιάζει η Becky Cloonan συνεχίζει την ιστορία που διηγούνταν οι Μy Chemical Romance με το άλμπουμ Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys. Καθόλου άσχημο δεν είναι. Μια ματιά ίσως να την αξίζουν τα Breath Of Bones A Tale Of The Golem #1, Star Wars #6 και X #2 .










Δεν υπάρχουν σχόλια: