Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Κυκλοφορίες 15 - 05 - 2013


Θυμωμένη Χιονάτη.


DC

Στην "γυναικεία" βδομάδα της DC ξεκινώ με το Batwoman #20. Καλό σχετικά τεύχος μα πολύ "οικογενειακό" από ένα σημείο και μετά ενώ χάνει και από την ύπαρξη δεύτερου inker. Στo Batgirl #20 έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η απόφαση του Gordon να κυνηγήσει την Batgirl, καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για πολλά, παρά η κυρίως ιστορία. To Birds Of Prey #20 δεν είναι και αυτό τίποτα εξαιρετικό μα διαβάζεται. Το Catwoman #20 είναι μέτριο προς κακό. Κρίμα. Το Sword Of Sorcery #8 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της σειράς. Επίσης κρίμα. Το Wonder Woman #20 ενώ είναι καλό θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν-είχε-μόνο-έναν-σχεδιαστή! Έχω γίνει βαρετός μα πιστεύω πως έχω δίκιο κάθε φορά που το λέω. Το Fables #129 μου άρεσε. Σε αυτό το τεύχος είχαμε μια ευκαιρία να δούμε κάτι που είχαμε ίσως ξεχάσει, πόσο badass μπορεί να γίνει η Χιονάτη.

MARVEL

Στο καλούτσικο Age Of Ultron #8 διαβάζουμε πως τα έκαναν θάλασσα τελικά οι Logan και Sue. Χωρίς τον Pym η μαγεία της Lefay κατακτά την Γη. Στο συμπαθητικό FF #7 Ο Bentley-23 τα βάζει ακόμη μια φορά με τον "πατέρα" του και ταυτόγχρονα μαθαίνουμε πως κατέληξε ο Blastaar στο τέλος του κόσμου, τοποθεσία στην οποία τον βρήκαν οι Fantastic Four. Το Ultimate Comics Spider-Man #23 ξεκινά έναν χρόνο μετά από το προηγούμενο. Λίγο πριν ο Miles ξαναφορέσει την στολή του Spider-Man.

INDIES

Ρομαντικό το Legend Of Luther Strode #5. Αλήθεια. Μην κοιτάτε που το κρύβει μέσα από στρώματα και στρώματα και άλλα στρώματα βίας. Το Fatale #14 είναι πολύ ενδιαφέρον. Διαβάζουμε πως κατέληξαν μαζί η Josephine και ο Walt. Τι άλλο; Τα επίσης ενδιαφέροντα B.P.R.D. Hell On Earth #107, Conan The Barbarian #16, Dream Thief #1, Edgar Allan Poe's The Fall Of The House Of Usher #1 της Dark Horse και άντε και το X-O Manowar #13 της Valiant.

Δεν υπάρχουν σχόλια: