Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κυκλοφορίες 22 - 05 - 2013


A Vertigo/DC Crossover.


DC

Και με το Unwritten #49 ξεκινά το crossover ανάμεσα σε αυτήν τη σειρά και στο Fables. Καλά, βιάζομαι, στο τέλος του τεύχους γίνεται αυτό. Μέχρι να φτάσει εκεί o Tommy αντιμετωπίζει διαβόλους, ανεβαίνει σκαλιά και έχει ενδιαφέρουσες συζητήσεις μέσα από τις οποίες καταφέρνει να χρησιμοποιήσει την δύναμη των μύθων προς όφελός του. Από τα καλά τεύχη λοιπόν.

Το Green Lantern #20 είναι αρκετά σημαντικό. Μάχες, πράσινοι, κίτρινοι, πολύχρωμοι Lanterns, ένας επίλογος που ασχολείται με πολλά και διάφορα. Δεν είναι πραγματικά καλό τεύχος είναι όμως ικανοποιητικό και αλλάζει αρκετά τον κόσμο των Lanterns. Τα υπόλοιπα της DC που διάβασα δεν με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα. To Batman Incorporated #11 είναι filler, το Talon #8 έχει μέτριο artwork, τα Batman The Dark Knight #20, Aquaman #20, Justice League Dark #20 και Justice League #20 απλώς αξιοπρεπή.

MARVEL

To Avengers #12, στο οποίο ο Thor, o - δυστυχώς Superior - Spider-Man και άλλοι προσπαθούν να το παίξουν δάσκαλοι σε ένα τσούρμο "παράξενα" πιτσιρίκια είναι φανταστικό. Επίσης μια απόδειξη για το πόσο καλύτερος θα ήταν ο Hickman  στα X-Men comics από όλους τους τωρινούς συγγραφείς τους. Το Ben Grimm-centric Fantastic Four #8 δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε. Το Uncanny X-Men #6 είναι σχετικά καλό. Το setting του τεύχους μάλιστα ταιριάζει με το στυλ του Irving και κρύβει το γεγονός πως δεν είναι και από τις καλύτερες δουλειές του. Το Young Avengers #5 μας δείχνει πως αυτό το κόμικ θέλει να γίνει κάτι σαν το Runaways. Θα τα καταφέρει; Μάλλον δεν με νοιάζει.

INDIES

Ενδιαφέροντα πράγματα από την Dark Horse. Όπως το Akaneiro #1 με σενάριο Aclin και σχέδιο Λώλου βασίζεται στο free to play RPG του American McGee. Ή τα Dark Horse Presents #24, House Of Gold And Bones #2, Lobster Johnson Satan Smells A Rat με τον Kevin Nowlan στο artwork, Massive #12 και Mind MGMT #11. Λάθος, βγάλτε το Massive από αυτήν την λίστα. Το artwork του Danijel Zezelj το κάνει κακό. Από τη Image υπάρχει το Sex #3 ενώ το Sixth Gun #31 της Oni μου θύμισε πως πάλι ξέχασα να ξεκινήσω αυτό το comic.

Δεν υπάρχουν σχόλια: