Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Κυκλοφορίες 26 - 06 - 2013


Τρόμος από τα βάθη του ωκεανού.


DC

To Wake #2 είναι όσο καλό ήταν και το πρώτο τεύχος. Έχει μαθήματα ιστορίας, προϊστορίας, χαμένους εξελικτικούς κρίκους καθώς και ονειρικές καταστάσεις. Σίγουρα μέσα στα καλύτερα comics της χρονιάς. Το Unwritten #50 είναι το επίσημα πρώτο τεύχος του crossover με το Fables και είναι αρκετά καλό, σε σενάριο και σε σχέδιο.

Το Batman Superman #1 είναι όμορφο μιας και το σχεδιάζει ο Jae Lee. Το αν θα λειτουργήσει πραγματικά θα το δούμε στο επόμενο τεύχος. Talon #9 και Batman The Dark Knight #21 διαβάζονται. Το ίδιο και το Catwoman #21 αν και πλεονεκτεί χάρη στο πανέμορφο σχέδιο του Rafa Sandoval.

To Aquaman #21 είναι καλούτσικο. Αυτήν την εβδομάδα μπορώ να πως πως έμεινα ευχαριστημένος μέχρι και από τα Justice League #21 που ασχολείται με τον Captain Marvel και το Justice League Dark #21. Το Justice League Of America #5 δεν σώζεται, ακόμη κι αν τελικά δεν πέθανε η Catwoman.

MARVEL

To Hawkeye #11 είναι ένα τεύχος ιδωμένο από την οπτική γωνία ενός σκύλου. Και είναι πολύ καλό! Το FF #8 έχει αρκετή πλάκα αλλά έχω την εντύπωση πως έχει γίνει πιο ρηχός ο χαρακτήρας του Doom. Το Guardians Of The Galaxy #4 είναι αρκετά διασκεδαστικό, το Uncanny X-Men #7 έχει ενδιαφέρον και guest star τον Dr. Strange, το X-Men #2 διαβάζεται.

INDIES

Καλά κόμικς από την Dark Horse. Στο Amala's Blade #3 γίνεται ένας ψιλοχαμός και εμφανίζεται ένα μεταλλικό φίδι με κεφάλι σκύλου. Ευχάριστο τεύχος. Το King Conan The Hour Of The Dragon #2 συνεχίζει μια άξια διασκευή μιας από τις καλύτερες ιστορίες του Howard. To B.P.R.D. Vampire #4 είναι ενδιαφέρον, το ίδιο και το Massive #13.

Η Image έχει και αυτή καλά comics. Στο Fatale #15 συναντούμε άλλον έναν τύπο που μπλέχτηκε άθελά του στα δίχτυα της Josephine. To Jupiter's Legacy #2 μέχρι τώρα είναι καλό και έχει πράγματα να πει, το Prophet #36 διαβάζεται ενώ το Sex #4 ήταν λίγο βαρετό σε σχέση με τα προηγούμενα τεύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: