Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Κυκλοφορίες 10 - 07 - 2013


Batman και East of West κυρίως.


DC

To Batman #22 αποτελεί άλλο ένα εξαίσιο δείγμα των ικανοτήτων των Snyder και Capullo. O θείος του Bruce, ο Red Hood, ο Penguin, ο Ed Nygma. Όλοι τους μαζεμένοι είναι πάρα πολλοί για έναν τόσο άβγαλτο Bruce Wayne που δεν έχει, με δική του ευθύνη, ούτε την υποστήριξη του Alfred. To Superman Unchained #2 είναι καλό σε γενικές γραμμές, έχει εμφάνιση του Batman μα νομίζεις πως υπάρχει μόνο και μόνο για να καταλάβεις το πόσο υπερέχει το λιτό σχέδιο του Capullo στο Batman σε σύγκριση με αυτό του Lee εδώ. Ή τουλάχιστον αυτό μου έρχεται εμένα στο μυαλό.

Μια ματιά αξίζουν τα Batgirl #22, Justice League #22, Worlds' Finest #14, Katana #6 και ίσως και τα Demon Knights #22 και Green Lantern Corps #22. Μια και ίσως. Μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Άντε, στην περίπτωση του Justice League ας δοθεί παραπάνω προσοχή καθώς από ξεκινά ένα crossover.

MARVEL

Καλό το Hawkeye #12 μα χωρίς να φτάνει τα επίπεδα προηγούμενων τευχών. Συναντούμε τον αδερφό του Clint βέβαια. Σχετικά εντάξει το Uncanny X-Men #8 αν και δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Μετριότατο το Ultimate Comics The Ultimates #27, αδιάφορο ως προς εμένα το Young Avengers #7.

INDIES

Το East Of West #4 είναι πολύ καλό. Αναμενόταν άλλωστε. Μάχες, έξυπνοι διάλογοι και μια δυο ατάκες που σου μένουν στο μυαλό. Κι όλα αυτά εξαιτίας μιας γυναίκας που κατάφερε να κατακτήσει τον Θάνατο. Στο Walking Dead #112 ο Rick περνά την ηλίθια φάση του. Το Chew #35 έχει κομμένα κατεψυγμένα δάχτυλα και μια τεράστια κολοκύθα. Πλακίτσα. Το True Lives Of The Fabulous Killjoys #2 είναι αρκετά ενδιαφέρον. Στο Rachel Rising #18 συμβαίνουν πράγματα που μπορεί να αλλάξουν λίγο τα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: