Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Κυκλοφορίες 17 - 07 -2013

Μόνο Lono.


DC

Όλοι οι πειρασμοί μπροστά στην μούρη του Lono στο 100 Bullets Brother Lono #2. Πότε θα ενδώσει στην φύση του; Καλό τεύχος. Το Fables #131 είναι και αυτό καλό. Μια έκπληξη λίγο πριν το τέλος και μια έμπνευση που θα αλλάξει την ζωή της Rose ακριβώς στο τέλος είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια.

Στο Wonder Woman #22 η χημεία ανάμεσα σε Orion και Diana σε κάνει ακόμη μια φορά να αναρωτιέσαι "γιατί με τον Superman". Στo Batwoman #22 αρχίζουν να ανεβαίνουν οι στροφές μια και ξεκινά το κυνήγι του Batman από την D.E.O. To Batman And Catwoman #22 θα έλεγα πως θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσα να παραβλέψω την εισβολή στην κινέζικη πρεσβεία.

To Animal Man #22 είναι καλό. Οι περιπέτειες της μικρής Maxine είναι απολαυστικές. Το Birds Of Prey #22 είναι μετριότατο. Κρίμα. Το Justice League Of America #6 χωρίς να είναι πραγματικά κακό μοιάζει με αποτυχημένο κολάζ. Πάντως είναι must read καθώς αποτελεί το 2ο μέρος του crossover Trinity War.

MARVEL

Συμπαθητικό το All-New X-Men #14. Μονομαχία Illusionist με Psionist για τους πιο geeks. To Avengers #16 δεν είναι άσχημο μα νιώθεις πως απλώς προετοιμάζει το έδαφος για κάτι που ίσως γίνει στο επόμενο τεύχος. Το Thor God Of Thunder #10 είναι αρκετά καλό. Μια βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί και ένας χαρακτήρας που έγινε αυτό που μισούσε.

Τα FF #9 και Fantastic Four #10 είναι και τα δυο καλά. Για το FF δεν είναι κάτι παράξενο όμως αυτήν την φορά και το Fantastic Four είναι καλό καταφέρνοντάς σε να αγνοήσεις το μέτριο σχέδιο του Bagley. To Ultimate Comics Spider-Man #25 είναι καλούτσικο. Δυνατό του σημείο η εμφάνιση της Spider-Woman Jessica Drew.

INDIES

Από την Dark Horse είναι σχετικά ενδιαφέρον το B.P.R.D. Hell On Earth #109 και αρκετά ενδιαφέρον το Conan The Barbarian #18 στο οποίο βλέπουμε ένα όνειρο του Conan. Aπό την Image υπάρχει το Invincible #104 με την Eve να δίνει ένα σπουδαίο παράδειγμα περί λόγου που είναι πιο δυνατός από το ξίφος και το καλούτσικο Prophet #37 που γράφει και σχεδιάζει εξολοκλήρου ο Γιάννης Μυλωνογιάννης. Τέλος από την Valiant υπάρχει το πολύ διασκεδαστικό Archer And Armstrong #11.

Δεν υπάρχουν σχόλια: