Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 11 - 09 - 2013


Ένα έμεινε.


INDIES

Το Locke And Key Alpha #1 είναι το προτελευταίο τεύχος της σειράς. Ένα τεύχος το οποίο στηρίζει μέρος της ανατροπής υπέρ των δυνάμεων του καλού στο κλισέ που θέλει τους κακούς να μιλούν πάρα πολύ και να μοιράζονται τα μελλοντικά τους σχέδια. Όχι πως αυτό ενοχλεί, ο χαρακτήρας του Dodge άλλωστε έχει δείξει τέτοια χαρακτηριστικά και στα προηγούμενα τεύχη. Αυτό που σου μένει στο μυαλό έντονα από το τεύχος είναι ο πόνος που υπάρχει ακόμη και μετά από αυτήν την νίκη. Το αίμα που δεν ξεπλένεται τόσο εύκολα.

Πολλά comics από την Dark Horse. Νέοι τίτλοι όπως το Brain Boy #1, συνέχειες παλιότερων σειρών όπως το Resident Alien The Suicide Blonde #1, fan oriented comics όπως το Star Wars #9 και το Buffy The Vampire Slayer Season 9 #25 που παίζει να κλείνει και την σεζόν. Αχ, μακάρι να τέλειωνε μια και καλή. Αυτό που αξίζει όμως να προσεχθεί είναι το True Lives Of The Fabulous Killjoys #4 των Way, Simon και Cloonan. Επειδή είναι ενδιαφέρον και όμορφο γενικά και γεμάτο συναίσθημα.

Το Archer And Armstrong #13 είναι καλό. Έχει το κατάλληλο μείγμα δράσης, κωμωδίας και ανατροπών. Το Walking Dead #114 ξεκινά με μερικούς από μηχανής θεούς για να καταλήξει στο ότι ο Rick, που τα είχε κάνει θάλασσα στα προηγούμενα τεύχη, είναι γεννημένος αρχηγός. Ναι, γέλασα. Το Prophet #39 είναι το αρκετά ενδιαφέρον.

MARVEL

Το Avengers #19 χωρίζεται σε δυο κομμάτια. Στο ένα η Carol Danvers γίνεται πειραματόζωο ακόμη μια φορά από εξωγήινα χέρια. Τι έχει τραβήξει αυτή η γυναίκα όμως! Στο άλλο, ένα συμβούλιο διακόπτεται άγαρμπα εξαιτίας της έφεσης του J-Son, που είναι και πατέρας του Star-Lord, στην προδοσία. Μου άρεσε σε γενικές γραμμές. Το Mighty Avengers #1 στέκεται σχετικά αξιοπρεπώς παρά την ύπαρξη του Greg Land στο σχέδιο. Αναρωτιέμαι για πόσο όμως.

Το Fantastic Four #12 είναι καλούτσικο. Χαμένοι στο χρόνο οι Fantastic Four αντιμετωπίζουν ορδές δεινοσαύρων και σώζονται στο τέλος. Το X-Men #5 αποτελεί το τρίτο μέρος του Battle of the Atom και γίνεται εξαιρετικά ηλίθιο σε κάποια κομμάτια του. Το Kick-Ass 3 #3 είναι μια χαρά. Κοίτα να δεις. Το Ultimate Comics The Ultimates #30 αν εξαιρέσεις τον κακό χαμό που γίνεται και πας αμέσως στο τέλος το βρίσκεις μέχρι και ενδιαφέρον.

DC

Αυτήν τη βδομάδα η DC είναι γεμάτη με τα #23.2. Ναι, δεν έχω όρεξη να τους δώσω μεγάλη σημασία. Μόνο για το FBP Federal Bureau Of Physics #3 θα γράψω. Τo comic στο οποίο ο ήρωάς του προδίδεται από τον συνάδελφό του, καταδιώκεται και στην συνέχεια καταδιώκει μέσα σε ένα "bubbleverse" και είναι καλό σε γενικές γραμμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: