Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 18 - 09 - 2013


Το Infinity and Beyond.


MARVEL

Στο New Avengers #10 ο Black Bolt αποκαλύπτει στους συναγωνιστές του τι θέλει ο Thanos. Ταυτόγχρονα καταστρώνει και άλλα σχέδια μαζί με τον τρελό αδερφό του. Ξεφεύγω όμως. Κάποιον γιο του ψάχνει ο Thanos. Οι Εκδικητές θα τον προλάβαιναν στην αναζήτηση αυτή μα δυστυχώς έχουν έναν προδότη ανάμεσά τους, τον Dr. Strange, που άθελά του έχει γίνει μαριονέτα. Κάπου εκεί περνάμε στο Infinity #3 που χωρίζεται σε δυο κομμάτια. Το δεύτερο συνεχίζει την ιστορία με τον Thanos και τον Black Bolt, που σε αυτό το τεύχος μονομαχούν. Το πρώτο έχει να κάνει με τις αστρικές μάχες και την επιτυχημένη αντεπίθεση όσων έχουν μείνει να αντιστέκονται στους Builders. Και τα δυο κομμάτια αν και τόσο διαφορετικά είναι καλά.

To Thor God Of Thunder #13 έχει κάτι Dark Elves που ξεκινούν έναν εμφύλιο. Τίποτα σπουδαίο. Το Ultimate Comics X-Men #31 απλώς το ξεφύλλισα. Δεν το αντέχω πια. Όταν ξεκινάς το Uncanny X-Men #12 χαίρεσαι λιγάκι γιατί βλέπεις πως δεν το χρωματίζει ο ίδιος ο Bachalo. Στην συνέχεια όμως καταλαβαίνεις πως αυτό συμβαίνει λόγω deadlines και πως οι "20" inkers αυτού του τεύχους κάνουν ότι τους κατέβει. Στο τεύχος δεν γίνεται πάντως τίποτα μέχρι το τέλος. Θα μπορούσε να είναι και δυο σελίδες.

DC

Αυτήν την βδομάδα θα αδιαφορήσω για τα #23.3. Θα μου πείτε, μα τι λες, υπάρχουν #23.1, #23.2, #7.3. Δεν με νοιάζει, τα βάζω όλα στο ίδιο τσουβάλι και αναφέρω αυτό με το το μεγαλύτερο νούμερο. Θα ασχοληθώ μόνο με τα comics της Vertigo. Tα, αρκετά καλά αυτήν την βδομάδα, 100 Bullets Brother Lono #4 και Fables #133 δηλαδή. Στο Brother Lono κανένας δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ή κανείς δεν θέλει να είναι αυτό που ήταν. Και σαν να μην έφτανε αυτό εμφανίζεται και προστίθεται ένας νέος μυστηριώδης χαρακτήρας. Στο Fables η Rose Red παίρνει γενναίες αποφάσεις η οποίες αν δεν γυρίσουν μπούμερανγκ σε αυτήν θα προκαλέσουν προβλήματα στην αδερφή της.

INDIES

Ένα καλούτσικο B.P.R.D. #111 με την Liz σε πρώτο πλάνο, ένα καλό Conan The Barbarian #20 με τον Conan και την Belit να σκορπίζουν πολύ θάνατο, ένα έτσι κι έτσι Kiss Me Satan #1 είναι αυτά που ξεχώρισα από την Dark Horse. Όσον αφορά την Image έριξα μια ματιά στο Zero #1 και το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Θα διαβάσω και το επόμενο τεύχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: