Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 13 - 11 - 2013


Το μαύρο εξώφυλλο και ο τίτλος σε παραπλανούν. Μέσα είναι φωτεινό και πολύχρωμο!


DC

E,ναι, το Batman #25 είναι με άνεση το καλύτερο comic αυτής της βδομάδας. Μην είναι η ιστορία; Το σχέδιο; Το χρώμα; Το Batmobile που τρέχει ακόμη και στα ταβάνια; Όλα αυτά μαζί είναι, σε ένα τεύχος που και τις εκπλήξεις του τις έχει, και το χιούμορ του, και θα συνεχίσει να σε κάνει να διαβάζεις το Batman αμέσως μόλις εμφανιστεί μπροστά σου. Εδώ ακόμη και η μικρή side story αξίζει.


Από τα υπόλοιπα που διάβασα το Year Zero Batgirl #25 με την Babs να επιβιώνει πλημμυρών και απατεώνων ήταν καλό. Το Constantine #8 όχι. Έχει αρχίσει να μου λείπει πάρα πολύ η έκδοση της Vertigo. To Superman Wonder Woman #2 ήταν συνολικά τείνει προς το μέτριο μα είχε πλάκα η σκηνή με τους θεούς του Ολύμπου. Το Worlds' Finest #17 αντικειμενικά δεν ήταν τίποτα σπουδαίο όμως μου αρέσει η αλληλεπίδραση των δυο συμπρωταγωνιστριών. Από την Vertigo υπάρχει το απλώς εντάξει FBP Federal Bureau Of Physics #5 και το καλό Coffin Hill #2 με την μάγισσα πρώην αστυνομικό και το κακό πνεύμα του δάσους.

MARVEL

Το X-Men Gold #1 είναι comic με το οποίο γιορτάζονται τα 50 χρόνια X-Men, μάλλον άκακο. Το Thor God Of Thunder #15 σε βάζει σε σκέψεις πως είναι αρπαχτή λόγω της παρουσίας του Malekith και του μετρίου artwork. Το Cataclysm Ultimate Spider-Man #1 δίνει προσοχή σε διάφορους χαρακτήρες λίγο πριν εμφανιστεί ο Galactus. To All-New X-Men #18 πριν το πιάσω ήθελα να το μισήσω, κατά την διάρκεια του διαβάσματος να μου αρέσει οπότε, μαντέψτε, έμεινα με ανάμικτα συναισθήματα. Αισθήματα τα οποία συμπεριλαμβάνουν τις νέες στολές.


INDIES

Να, σε ολόκληρο το Shaolin Cowboy #2 ο Geoff Darrow βάζει τον κεντρικό χαρακτήρα να δέρνει ζόμπι. Και να μην σε νοιάζει που δεν συμβαίνει τίποτα άλλο! Τίποτα σπουδαίο το Abe Sapien #7. Κάτι κατσίκια, κάτι τέρατα, αυτά. Στο Walking Dead #116 ξεκινά και επίσημα πια η πολιορκία. Καλούτσικο τεύχος. Στο Archer And Armstrong #15, μετά από ένα ταξίδι μπυροποσίας μέσα στο χρόνο, οι τσακωμένοι Archer και Armstrong συμφιλιώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: