Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 04 -12 - 2013


Μέχρι την Πρωτοχρονιά ελπίζω να έχω γράψει γι'αυτά των Χριστουγέννων.


DC

Στο Fairest #21, οι Marc Andreyko και Shawn McManus, δίνουν μια ιστορία της υπερκατασκόπου Cinderella. Ευτυχισμένος εγώ. Το Hinterkind #3 είναι το καλύτερο τεύχος της σειράς. Δίνονται κάποιες εξηγήσεις για το τι συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη ενώ γνωρίζουμε άλλη μια φατρία. Στο Trillium #5 η Nika και o William έχουν αλλάξει θέσεις. Η Nika ζει μια ζωή στο παρελθόν και ο William στο μέλλον. Ωραίο τεύχος με το παράξενο format του να του δίνει επιπλέον πόντους.

Batman/Superman #6 με Brett Booth στο σχέδιο, δεν μπορώ να σε διαβάσω. Αντί για σένα διάβασα το Action Comics #26 το οποίο μου άρεσε. Κοίτα να δεις. O Aaron Kuder στο σχέδιο θα φταίει. Το Detective Comics #26, με τον Man Bat και την Bat Queen, είναι αρκετά συμπαθητικό. To Earth 2 #18 έχει έναν πιο hardcore Batman και αυτό μου αρέσει. Στο Green Arrow #26 ο Oliver πάει στο νησί κάτι που με κράτησε. Στο Swamp Thing #26 ο Woodrue έχει πάρει την θέση του Alec και τα κάνει θάλασσα.

MARVEL

Το Avengers Annual 2013 #1 είναι γιορτινό και χαριτωμένο. Αξίζει μιας ανάγνωσης. Το Guardians Of The Galaxy #9 μέτριο και αργοπορημένο. Το ενδιαφέρον Inhumanity #1 ξεκινά την νέα φάση στα σχέδια που έχει ο Matt Fraction για το σύμπαν της Marvel. To Fantomex MAX #3 είναι υπέροχα τρελό.

Το Cataclysm The Ultimates' Last Stand #2 ήταν εντάξει. Μέχρι και τα παιδιά που σχεδιάζει ο Bagley αντέχεις. Τώρα, το Amazing X-Men #2 ήταν όπως οι τρίτοι Πειρατές της Καραϊβικής μα στο πιο κακό. Τα Longshot Saves The Marvel Universe #3 και Young Avengers #13 απλώς τα αναφέρω για να γεμίσω την παράγραφο. Δεν τα διάβασα.

INDIES

Το Hellboy In Hell #5 είναι το νέο τεύχος της σειράς που ακολουθεί τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα, που αλλού, στην κόλαση. Είναι αρκετά stand alone τεύχος, δεν χρειάζεται να έχεις διαβάσει τα προηγούμενα και είναι και ευτυχώς καλό. Το Star Wars #4 είναι σχετικά ενδιαφέρον ενώ έριξα μια ματιά και στο Prophet #41, όπως συνήθως δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: