Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Κυκλοφορίες 18 - 12 - 2013


Καλή χρονιά!


INDIES

Το Locke And Key Alpha #2 αποτελεί το τελευταίο τεύχος και τον ιδανικό επίλογο σε αυτήν την έξοχη σειρά. Το κακό έχει νικηθεί, οι επιζώντες γλείφουν τις πληγές τους και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ακριβώς εδώ, οι Hill και Rodriguez αποφασίζουν πως θέλουν να δώσουν ένα τέλος πιο γλυκό παρά πικρό και καταφέρνουν να κάνουν ακόμη και τον πιο κυνικό να το αποδεχθεί. Αν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει διαβάσει αυτήν την σειρά καλό είναι να το κάνει. Ο Hill τον τελευταίο καιρό γράφει καλύτερα από τον πατέρα του, τον Stephen King, ενώ ο Rodriguez μόνο βελτιωνόταν κατά την διάρκεια της σειράς.

Αν δεν υπήρχε το Locke and Key θα ξεκινούσα με κάποιο comic της Image, μάλλον με το East Of West #8. Σε αυτό το τεύχος έχουμε να κάνουμε με αναταραχές, στρατιωτικούς νόμους και ένα μια μάντισσα που σου παγώνει το αίμα. Ένας μικρός χαμούλης στο Saga #17. Η εμφάνιση της Gwendolyn φυσικά και θα έκανε τα πράγματα χειρότερα. Στο Sex #9 διαβάζουμε γιατί ο "Batman" απέλυσε τον "Robin". Το Zero #4 αξίζει μιας ματιάς.

Το B.P.R.D. Hell On Earth #114 διαβάζεται. Το Itty Bitty Hellboy #5; Cuteness overload με καυτερές σάλτσες και γυμνισμό. Τέλος από την Dark Horse υπάρχουν και τα Ghost #1 και Massive #18.

DC

To Animal Man #26 με τις περιπέτειες του Buddy σε έναν παράξενο πλανήτη είναι καλό. Το Batman And Two-Face #26 με την διαμάχη του Two Face και της Erin McKillen επίσης. Το Wonder Woman #26 ίσως να είναι λίγο πιο χειρότερο απ'ότι θα ήθελα μα σε γενικές γραμμές εντάξει. Το Harley Quinn #1 είχε πλάκα μα δεν νομίζω πως αξίζει. Το Birds Of Prey #26 σε φτάνει κάπου μα δεν νομίζω πως άξιζε το ταξίδι.

MARVEL

Το εξώφυλλο του All-New X-Men #20 είναι παραπλανητικό. Όχι πως δεν είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση σε αυτό το, κατά τ'άλλα σχετικά συμπαθητικό και καλύτερο του X-Men #8, τεύχος. Το
Thor God Of Thunder #16 δεν αξίζει. Κάνουμε υπομονή μέχρι να τελειώσει το arc. Στο Fantastic Four #15 γίνεται έντονη η απουσία του Fraction, στο FF #15 όμως όχι. O Allred κάνει καλύτερη δουλειά από τον Kesel. To Uncanny Avengers #15 θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: