Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Κυκλοφορίες 22 - 01 - 2014


Βγάζει ψυχούλα ο Gordon.


DC

Το Batman #27 είναι όπως θα περίμενε κανείς. Καλογραμμένο, με όμορφο σχέδιο και χρώμα. Επίσης είναι ένα τεύχος αφιερωμένο στον Gordon και δείχνει τις απαρχές της φιλίας μεταξύ αυτού και του Σκοτεινού Ιππότη. To Batman And Two-Face #27 καταφέρνει να σταθεί αρκετά καλά σε τυχόν σύγκριση με το Batman. Και έχει κερασάκι στην τούρτα την εμφάνιση χαρακτήρων και τοποθεσιών από το Hitman των Ennis και McCrea. To Batwoman #27 ενώ ίσως να μην είναι κακό δυσκολεύομαι να το διαβάσω.


Στο Animal Man #27 o εμφύλιος μαίνεται πιο αιματηρός από ποτέ. Αξιοπρεπές τεύχος. Στο Justice League #27 ασχολούνται σχεδόν σε όλο το τεύχος με τον Cyborg. Χωρίς να είναι κακό δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μένα. Στο καλό Wonder Woman #27 συμβαίνουν πολλά και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Και στο τέλος βλέπουμε κάτι σαν Μινώταυρο. Το The Unwritten - Apocalypse #1 αποτελεί το πρώτο τεύχος του 2ου Volume αυτής της πολύ επιτυχημένης σειράς της Vertigo. Με λίγα λόγια, ο Τommy προσπαθεί να γυρίσει πίσω στον κόσμο του και εμείς βλέπουμε αυτήν την προσπάθεια. Έξοχη η δουλειά των Carrey και Gross.

MARVEL

Το All-New Invaders #1 μπορώ να πω πως είναι αδιάφορο. Θα γίνει καλύτερο; Μάλλον δεν με νοιάζει. Τα Avengers #25 και Avengers World #2 που με νοιάζουν είναι καλύτερα μα όχι πάρα πολύ. Στο ένα έχουμε "κακούς" Avengers από άλλο σύμπαν ενώ στο άλλο βαριόμαστε λίγο με όσα συμβαίνουν στο νησί της A.I.M..

Το All-New X-Men #22 ξεκινά συμπαθητικά μα γίνεται απίστευτα χαζό στο τέλος. O Bendis γράφει την πιο ηλίθια Kitty Pryde. Ούτε το Wolverine And The X-Men #40 είναι πολύ καλύτερο βέβαια. Το κομμάτι στο σχολείο θα μπορούσε να μην υπάρχει σαν τις μνήμες του πράκτορα της S.H.I.E.L.D.. Παρ'όλα αυτά δεν εύχεσαι για κανένα γρήγορη ακύρωση όπως στο X-Men #9 των Wood και Dodson.

Με τo FF #16 ρίχνει αυλαία και αυτό το comic. Κάποια γεγονότα τα ξέραμε από το Fantastic Four. Αυτό που θέλαμε να δούμε είναι αν θα κλείσει καλύτερα ετούτο. Και όχι, δεν δυστυχώς δεν συνέβη αυτό. Το Hawkeye #16... Περιμένετε. Το 16; Που πήγε το 15; Α, δεν πρόλαβαν τα deadlines. Τέλος πάντων, καλούτσικο είναι. To Black Widow #2 το βρήκα εντάξει. Κάνει και καλή δουλειά ο Noto. Τα Cataclysm Ultimate X-Men #3 και Origin II #2 είναι αδιάφορα.

INDIES

Στο Conan The Barbarian #24 βρισκόμαστε μετά τον θάνατο της Belit με τον Conan να μάχεται για την ζωή του. Καλούτσικο είναι. Το Dark Horse Presents #32 έχει το δεύτερο μέρος μιας χαριτωμένης ιστορίας με τον Hellboy οπότε του ρίχνει κανείς μια ματιά. Όσον αφορά τα Massive #19 και Mind MGMT #18, αν τα διάβαζε κανείς, τα συνεχίζει.

Στο Chew #39 χάρη σε μια μυστηριώδη συνταγή ο Tony θα μπορέσει να επικοινωνήσει με την νεκρή αδερφή του. Ξανά. Και δεν σου φαίνεται παράξενο. Στο Sex #10 ο Wayne/Cooke βασανίζεται ερωτικά μα και... υπερηρωικά. Κρίμα σε όποιον βρεθεί στον δρόμο του. Στο Walking Dead #120 από κει που ο Rick και οι σύμμαχοί του πολιορκούσαν το "οχυρό" του Negan τώρα συμβαίνει το ανάποδο. Κι αν το δεύτερο νιώθει κανείς πως το έχει ξαναδεί είναι μάλλον γιατί το έχει, με τον Governor.

Δεν υπάρχουν σχόλια: