Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Κυκλοφορίες 05 - 02 - 2014


Καρναβάλι.


DC

Αλφαβητικά λοιπόν. Το Action Comics #28 είναι ακόμη μια φορά καλό. Παράξενοι υποχθόνιοι λαοί, χιούμορ, ανατροπές και το υπέροχο σχέδιο του Aaron Kuder. To Batman Black And White #6 έχει μερικές πανέμορφες ιστορίες. Είναι must read. Το Batman - Joker's Daughter μας δίνει την origin story της "Kόρης του Joker". Μετριότατο προς κακό είναι. Το Gothtopia Detective Comics #28 μου άρεσε αρκετά. Stealthy Batman και Poison Ivy σαν βοηθός. Το συμπαθές Earth 2 #20 ασχολείται με έναν Kryptonian με αγοραφοβία. Από το μέτριο Forever Evil #5 σου μένει στην μνήμη ο Sinestro. Το Green Arrow #28 είναι ωραίο και μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή. Το Swamp Thing #28 είναι ενδιαφέρον και ασχολείται με την ιστορία της Capucine.

Από την Vertigo υπάρχει το Fairest #23 το οποίο στα τελευταία τεύχη με την Cindy είναι μια όαση διασκέδασης. Το Hinterkind #5 είναι αρκετά πιο κλειστοφοβικό σε σχέση με τα προηγούμενα τεύχη. Τέλος, στο Trillium #6 βλέπουμε τους δυο ήρωες να προσπαθούν να βγάλουν νόημα τώρα που αντάλλαξαν, με λίγα λόγια, ζωές. Και να προσπαθούν επίσης να ξαναβρούν τις παλιές τους.

MARVEL

To Ms. Marvel #1 είναι ένα ευχάριστο ντεμπούτο μιας νέας ηρωίδας. Δεν χαίρομαι πολύ όμως. Να, δεν μου έχει αρέσει καμιά προηγούμενη δουλειά της συγγραφέως G. Willow Wilson. Στο New Avengers #14 παίζουν καθυστερήσεις. Το Black Widow #3 δυστυχώς θυμίζει κακέκτυπο του Elektra Assassin. To Loki Agent Of Asgard #1 και το Wolverine #1 είναι δυο πρώτα τεύχη που θα με κάνουν να μην πιάσω δεύτερο. Το Punisher #1 από την άλλη φαίνεται πιο συμπαθητικό. Με το X-Men #10 ο Wood καταφέρνει να κάνει ανυπόφορο ένα X-comic πιο γρήγορα κι από το Ultimate X-Men. Όχι, μπράβο του.

INDIES

Στo Baltimore Chapel Of Bones #2 έχουμε ένα τέλος και μια καινούρια αρχή κι ένα καλό τεύχος σε γενικές γραμμές. Το Lobster Johnson Get - The Lobster #1 είναι πολύ ενδιαφέρον. Κράμα νουάρ και υπερφυσικού με τον Lobster πάντα στο προσκήνιο. Το Star Wars #5 φαίνεται λίγο βιαστικό. Το God Is Dead #6 έχει έναν Δία λίγο εκτός χαρακτήρα. Το Archer And Armstrong Archer #0 δείχνει την ιστορία του Archer ενώ ταυτόγχρονα λειτουργεί σαν αρχή ενός crossover.

Δεν υπάρχουν σχόλια: