Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Κυκλοφορίες 26 - 02 - 2014


26 Μαρτίου και δημοσιεύω για 26 Φλεβάρη; Ντροπή μου.


DC

Μετά από καιρό και πολύ ανυπομονησία εμφανίστηκε το Wake #6. Fast forward σε ένα μετά-αποκαλυπτικό μέλλον στο οποίο η στάθμη του νερού έχει ανεβεί και τα "τέρατα" των προηγούμενων τευχών είναι οι κύριοι του πλανήτη. Έξυπνη ιστορία, πανέμορφο artwork. Στο 100 Bullets Brother Lono #8, που είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς, βλέπουμε τι συμβαίνει όταν δεν αφήνεις τον Lono να αγιάσει. Στο Dead Boy Detectives #3 την χάσαμε μάλλον την γιαπωνεζούλα, ελπίζω όχι και την Crystal.

Τα Batman Superman #8 και Worlds' Finest #20 αποτελούν κομμάτια ενός mini crossover. Το πρώτο, χάρη και στο ταλέντο του Jae Lee, είναι πολύ ανώτερο. Το Aquaman #28 είναι απλώς συμπαθητικό. Το Gothtopia Catwoman #28 μα και τα Justice League Dark #28 και Talon #16 είναι μέτρια στην καλύτερη περίπτωση.

MARVEL

To Fantastic Four #1 ενώ δεν είναι άσχημο φαίνεται με το καλημέρα κατώτερο των δυο προηγούμενων εκδοχών του. Το Guardians Of The Galaxy #12 με το οποίο ξεκινά και η δίκη της Jean Grey είναι αρκετά άνισο. Το καλό μα καθυστερημένο Hawkeye #15 έχει ένα τέλος έκπληξη και τον Aja να συνεχίζει να είναι ο Mazuchelli των 80's του 21ου αιώνα. Στο Uncanny Avengers #17 καταστρέφεται ο κόσμος! Στο Cataclysm The Ultimates' Last Stand #5 σώζεται. Κανένα δεν είναι πολύ καλό. Το Miracleman #3 απλώς το αναφέρω. Αριστούργημα, κλασικό, διαβάστε το.

INDIES

Στο Chew #40 ο Tony μαθαίνει πολλά πράγματα χάρη στο γαστρονομικό πείραμα που έκαναν η φιλενάδα και η κόρη του. Παραπάνω πράγματα κι από μας. Στο καλούτσικο Sex #11 ο "Robin" μετά από μια λογομαχία με τον "Batman" παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Στο Walking Dead #122 ο Gov...εχμ, ο Negan θα τους πάρει τα σώβρακα έτσι και δεν προσέξουν. Αυτά από την Image. Από την Dark Horse μια ματιά ρίχνει κανείς στα King Conan The Conqueror #1, Massive #20, Mind MGMT #19 και στο Pariah #1 που έχει να κάνει με κάτι τύπους παγιδευμένες σε έναν διαστημικό σταθμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: