Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κυκλοφορίες 02 - 04 - 2014


Οι νέοι τίτλοι της Marvel; Καλύτεροι από τους παλιούς.


MARVEL

Το Moon Knight #2 είναι ένα μικρό αριστούργημα. Ίσως να τα παραλέω μα μου άρεσε πάρα πολύ. Βέβαια, αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με το γεγονός πως οι Ellis, Shalvey και Bellaire αποφασίζουν σε αυτό το τεύχος να αφήσουν τον Moon Knight για μεγάλο διάστημα στο παρασκήνιο. Και να κάνουν ένα τεύχος που θα μπορούσε άνετα να είναι κάποιο από τα Batman! Από κοντά το Magneto #2. Που σε κάνει να θες να βάλεις φωτιά σε όλα τα X-Men και σε μερικά Wolverine, τόσο καλύτερο είναι. Το She-Hulk #3 είναι για μια ακόμη φορά χάρμα οφθαλμών και έχει ενδιαφέρουσες ανατροπές. Σε κάνει να αναρωτιέσαι και για την παχουλή γραμματέα.

Το Black Widow #5 αξίζει μια ματιά μα τίποτα παραπάνω. Δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο θα έπρεπε μα δεν είναι και αρπαχτή λόγω των ταινιών. Το Loki Agent Of Asgard #3 είναι καλύτερο από το προηγούμενο τεύχος και θυμίζει αρκετά Fables. Οι λόγοι προφανείς. Το Punisher #4 διαβάζεται. Στο Ultimate Comics Spider-Man #200 έχουμε το μνημόσυνο δυο χρόνων από τον θάνατο του Peter. Ωραίο τεύχος, συγκινητικό.

DC

To Trillium #8 είναι το τελευταίο τεύχος της μίνι σειράς του Jeff Lemire. Δεν νομίζω πως θα γινόταν να κλείσει με καλύτερο τρόπο. Επίσης η συγκίνηση περισσεύει όταν ο William και η Nika πρέπει να πάρουν γενναίες αποφάσεις για την σωτηρία του ανθρώπινου γένους. Το Fairest #25 έχει μεγάλη πλάκα μα φαίνεται πολύ πρόχειρο.

Στο Detective Comics #30 παρουσιάζεται η νέα δημιουργική ομάδα. Οι Manapul και Buccellato δεν είναι άγνωστοι, ήταν στο Flash μέχρι πριν λίγο. Μπορώ όμως να πω με βεβαιότητα πως ταιριάζουν περισσότερο εδώ. Το Action Comics #30 είναι μάλλον μεταβατικό τεύχος και κατώτερο των προηγουμένων. Green Arrow #30, Earth 2 #22 και Swamp Thing #30 αξίζουν ανάγνωσης. Το Aquaman And The Others #1 όχι. Γιατί; Επειδή το γράφει ο Dan Jurgens.

INDIES

Η γυναίκα του δεν ζει πια, τα παιδιά του τον αγνοούν, στην Γη είναι δεν είναι διάσημος. Και πολύ δύσκολος το έπαιξε o Flash Gordon Duke McQueen στο να πάρει την απόφαση να γυρίσει εκεί που θεωρείται τεράστιος ήρωας. Αυτά συμβαίνουν στο Starlight #2. Στο Lobster Johnson - Get The Lobster #3 o Lobster έχει θυμώσει τους μπάτσους και γίνεται "του Batman: Year One". Στο Archer And Armstrong #19 ο Archer φέρνει σε δύσκολη θέση τους δεσμώτες του ενώ ο Armstrong έχει τον ρόλο του ιππικού. Το Pretty Deadly #5 είναι το τελευταίο τεύχος του Volume 1. Τι παράξενο μα και τι όμορφο comic!

Δεν υπάρχουν σχόλια: